Protest la Neversea: Mii de oameni au scandat împotriva PSD după o pană de curent în timpul recitalului lui Grasu XXL (VIDEO)

Protest la Neversea: Mii de oameni au scandat împotriva PSD după o pană de curent în timpul recitalului lui Grasu XXL (VIDEO)

Moment mai puțin așteptat în timpul festivalului Neversea. Rapperul Grasu XXL a rămas fără lumină şi fără sonorizare pe scenă chiar în timpul recitalului. Imediat, miile de oameni de la concert au dat vina pe o conspiraţie împotriva artistului care a scandat împotriva guvernului şi a PSD în timpul unei melodii.

A fost protest spontan la Neversea. Zeci de mii de oameni au strigat împotriva PSD după ce rapperul Grasu XXL a rămas în beznă şi fără sunet pe scenă. Mii de telefoane s-au aprins ca la comandă, iar oamenii au cântat împreună cu artistul.

Totul după ce spectatorii prezenţi la concert rapperului au făcut o legătură între faptul că artistul a rămas fără lumină şi sunet şi mai multe sloganuri antiguvernamentale pe care acesta le-a strigat în timpul unei melodii.

Concertul artistului s-a reluat după aproape 40 de minute, iar Grasu XXL a încheiat reprezentaţia după alte trei cântece. Organizatorii festivalului au declarat la finalul concertului că a fost vorba despre o problemă tehnică.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)