Nichita și aroganțele sale: Fostul primar din Iași primea desfășurătorul telefonului amantei (VIDEO)

Nichita și aroganțele sale: Fostul primar din Iași primea desfășurătorul telefonului amantei (VIDEO)
Foto: psnews.ro

Banii pot cumpăra aproape orice. O demonstrează fostul primar din Iaşi, Gheorghe Nichita. Fostul edil a obținut direct de la un angajat al companiei de telefonie inclusiv desfășurătorul convorbirilor telefonice ale Adinei Samson, fosta sa amantă, informează B1 TV.

Disperat că ar avea relaţii cu alţi bărbaţi, Gheorghe Nichita încerca să afle detalii cât mai multe despre persoanele cu care vorbea tânăra.

Călin Mihai Curalariu, unul dintre cei mai buni angajați ai sucursalei din Iași a unei companii de telefonie, a accesat baza de date a firmei la care lucra și a scos toate informațiile de care avea nevoie Gheorghe Nichita, scriu jurnaliştii de la Evenimentul Zilei. Edilul voia să știe cu cine vorbește Adina Samson.

Angajatul nu i-a putut da şi conținutul discuțiilor, ci doar lista convorbirilor telefonice purtate de Adina Samson.

Fostul edil nu s-a mulţumit însă cu atât. Pentru a obține aceste date de la angajatul firmei de telefonie, l-a trimis pe Eugen Chișcă să rezolve situaţia. Angajat inițial ca șofer personal, după care transformat în mare director în Primăria Iași, Chişcă nu a stat pe gânduri şi, pe parcursul cercetărilor de la Direcția Națională Anticorupție, a fost unul dintre primii care l-au trădat pe Nichita.

El a povestit inclusiv detaliile obținerii informațiilor de la compania de telefonie. „Am fost de mai multe ori să iau datele după ce mi-a solicitat domnul Nichita acest lucru", a spus Eugen Chișcă.

Nichita a ajuns să ceară datele de la compania de telefonie după ce polițiștii care o supravegheau pe Adina Samson îi transmiteau că aceasta vorbește cam mult la telefon.

Fostul primar l-a sunat pe Chișcă. I-a spus ca dimineață să scoată toată discuțiile pe care le-a avut Adina între ora 18.30 și ora 20.00. Când a sunat, Nichita era deja foarte nervos că amanta lui vorbește prea mult și nu știe cu cine.

Nichita și aroganțele sale: Fostul primar din Iași primea desfășurătorul telefonului amantei

#DIRECT_ONE_erprvr#

Interceptări, discuţie Gheorghe Nichita – Eugen Chișcă:

Nichita: Costele?

Chișcă: Vă ascult!

Nichita: Mâine dimineață vreau la prima oră să-mi scoți telefonele dintre ora șase jumătate și opt. Da?

Chişcă: Da, da,bine, bine, bine.

Nichita: Da, în seara asta șase jumătate – opt!

Chişcă: Da, da, am înțeles!

Nichita: Cred că asta ai să poți. Da?

Chişcă: Eu încerc să fac tot posibilul!

Nichita: Da!

Chişcă: Nu depinde de mine. Bine

După aceste discuții, Gheorghe Nichita l-a trimis de mai multe ori pe Chișcă să obțină lista cu convorbirile telefonice ale amantei sale. Călin Curalariu, ca angajat al unei companii de telefonie mobilă, s-a ocupat de obținerea contractului dintre firma de telefonie și Primăria Iași. Acesta s-a temut să nu piardă acest contract din care câștiga destul de bine.

"Eu recunosc totul. A venit domnul Chișcă de mai multe ori la mine și eu am intrat în baza de date pentru a scoate aceste liste care mi-au fost solicitate", a susținut Mihai Curalariu.

Curalariu a fost acuzat de infracțiuni de folosire, în orice mod, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea unor persoane neautorizate la aceste informații. El a primit doi ani de închisoare cu suspendare.