Nicolae Botgros, internat în spital, în stare gravă. Marele violonist este infectat cu COVID-19

Nicolae Botgros, internat în spital, în stare gravă. Marele violonist este infectat cu COVID-19
Sursa Foto: Facebook

Nicolae Botgros este infectat cu COVID-19 și a fost internat în stare gravă într-un spital din Chișinău. Fiulviolonistului a declarat că medicii au reușit să îl stabilizeze, însă rămâne sub supraveghere atentă, scrie publika.md.

Corneliu Botgros a declarat cămai mulți artiști din Orchestra Națională de Muzică Populară „Lăutarii” au fost fost confirmați pozitiv cu coronavirus.

Mai mulți din orchestră sunt testați pozitiv. Tata tot e la spital, starea de sănătate e stabilă, dar are niște complicații. Multe nu știu pentru că ei sunt izolați acolo, fără telefoane și vorbim uneori cu șeful secției„, a declarat Corneliu Botgros.

Cine esteNicolae Botgros

Un geniu al viorii și un dirijor de excepție,Nicolae Botgros a dus faima muzicii populare în toată lumea. Nicolae Botgros s-a născut într-o familie de lăutari din Republica Moldova, în urmă cu 65 de ani,iar de-a lungul vieții a dus faima muzicii populare în toată lumea. Este căsătorit de aproape 50 de ani cu artista de folclor Lidia Bejenaru și împreună au un fiu, în vârstă de 43 de ani,care cântă la vioară în orchestra condusă de tatăl său.