Nicolae, fost principe de România: A trecut un an greu şi profund nedrept, care mi-a răpit ţara şi m-a dus departe de voi

Nicolae, fost principe de România: A trecut un an greu şi profund nedrept, care mi-a răpit ţara şi m-a dus departe de voi
Foto: facebook.com/PrincipeleNicolaealRomaniei

Nicolae, fost principe de România, a susținut că 2015 a fost pentru el un an profund nedrept, care l-a dus departe de români.

”A trecut un an greu şi profund nedrept, care mi-a răpit ţara şi m-a dus departe de voi, într-un exil pe care însă l-am acceptat. Respectul faţă de Majestatea Sa rămâne neclintit. Un An Nou plin de bucurii, sănătate şi împliniri!”, a fost mesajul fostului Principe publicat pe Facebook.

Regele Mihai a decis anul trecut să îi retragă nepotului său Nicolae titlul de „Principe al României” și calificativul de „Alteță Regală”. (Detalii AICI)

Într-o primă reacție, Nicolae a transmis că decizia bunicului său de a-i retrage titlul de Principe este binevenită deoarece această poziţie şi prezenţa în linia de succesiune la Coroana României impuneau un mod de viaţă care i se părea „dificil de acceptat“. (Detalii AICI)

La finele anului trecut, jurnalista Roxana Iordache a declarat că Regele Mihai ar fi izolat şi că mesajele semnate de acesta şi transmise de Casa Regală nu i-ar aparţine. (Detalii AICI)

Tags: