Nicolae Robu, înfuriat de o cerere în căsătorie: Un tânăr și-a cerut iubita de soție printr-un banner afișat pe fațada Operei Române din oraș (VIDEO)

Nicolae Robu, înfuriat de o cerere în căsătorie: Un tânăr și-a cerut iubita de soție printr-un banner afișat pe fațada Operei Române din oraș (VIDEO)
Foto: tion.ro

Un îndrăgostit a reuşit să-l înfurie la culme pe primarul Timişoarei, informează B1 TV. Tânărul s-a gândit să-i ceară mâna prietenei sale prin intermediul unui banner afişat pe faţada Operei Române din oraş. Nicolae Robu a catalogat însă gestul drept o lipsă de respect la adresa monumentelor istorice şi a cerut poliţiei locale să-l amendeze pe bărbatul inventiv.

Tânărul romantic a pus totul la cale cu ajutorul prietenilor. În timp ce acesta se plimba cu iubita sa, Maria, prin centrul Timişoarei, amicii lui au expus la balconul Operei Naţionale un banner în care fata era cerută de soţie.

Dacă tânăra a fost copleşită de fericire şi a rostit mult râvnitul „da”, gestul l-a contrariat total pe edilul oraşului care l-a descris ca pe unul ostentativ, făcut doar ca să demonstreze că se poate.

„Eu nu cer decât să se aplice legea. Atâta tot. Nu-i normal să fie amendat cineva care face lucruri de genul acesta, ce se va întâmpla mâine și poimâine dacă noi creăm astfel de precedente? Că suntem în țara nimănui. Există legi în țara asta și ele trebuie respectate. Au locuri suficiente în Timișoara să-și manifeste dragostea”, a precizat Robu.

Reacţia lui Robu este surprinzătoare în condiţiile în care edilul este cunoscut pentru sensibilitatea sa, exprimată în muzică şi versuri, dar şi graţie ideilor sale care mai de care mai trăsnite. Cum ar fi soluţiile privind alungarea ciorilor din centrul oraşului. Edilul-şef al Timişoarei a vorbit despre simularea unor împuşcături pentru a le speria şi chiar despre… anticoncepţionale pentru ciori.

Nicolae Robu, înfuriat de o cerere în căsătorie

Ultima oră
22:48 - Alexandru Rafila: N-avem încă 5 milioane de persoane vaccinate cu ambele doze, dar am văzut un clip postat de premier. Eu știu că atunci când ai un eșec, nu faci un videoclip ca să sărbătorești (VIDEO)
22:38 - Cutremur în Vrancea. Seismul produs luni seara este cel de-al 11-lea înregistrat în România, în ultimele două zile
22:22 - Cipru introduce măsuri mult mai stricte pentru prevenirea COVID-19. Ce acte trebuie să aibă turiștii la intrarea în țară și în spațiile publice
22:12 - Virgil Guran (PNL): Sper că nu se dau bani la rectificare contra voturi. Vedem atunci… / Avem colegi cărora li s-au scos niște dosare / Serviciile au intervenit prin partide. Asta nu trebuie să se mai întâmple (VIDEO)
21:35 - Virgil Popescu, ministrul Energiei: OMV nu poate vinde acțiunile de la Petrom către o altă companie fără acordul statului român
21:30 - Violeta Alexandru: Rectificarea bugetară nu trebuie să pară ca și când ar fi o vânătoare de vrăjitoare, ca și cum așteptăm la cotitură un pretext contra unor miniștri
21:01 - Revoltă într-o comunitate din Spania, după ce un român a fost bătut până la comă de mai mulți interlopi. Indivizii, cunoscuți pentru faptul că atacă oamenii doar ca să se distreze (VIDEO)
20:53 - Alertă pentru turiștii din Bulgaria. Canicula a provocat importante incendii de vegetație
20:38 - Atacul asupra petrolierului Mercer Street, în care și-a pierdut viața un român | Ambasadorul român şi însărcinatul cu afaceri britanic, convocaţi la MAE iranian
20:07 - Traian Ogâgău, edilul din Sângeorz-Băi filmat când își umilea fiica, și-a pierdut mandatul. El și-a lăsat cumnatul primar interimar