Nicole Tender, audiată la Înalta Curte. Ce cadouri de LUX i-a făcut Alinei Bica soția milionarului Tender

Nicole Tender, audiată la Înalta Curte. Ce cadouri de LUX i-a făcut Alinei Bica soția milionarului Tender

Soția milionarului Ovidiu Tender, Nicole, a fost audiată, marți, la Înalta Curte, în calitate de martor în dosarul în care soțul său a făcut denunț împotriva fostei șefe DIICOT, Alina Bica.

Astfel, aceasta a declarat că, în timpul judecării dosarului Rafo-Carom, în care era implicat și Ovidiu Tender, Nicole i-a făcut mai multe cadouri Alinei, printre care o statuie de bronz care reprezenta Justiția, un ceas Rolex în valoare de 7-8 mii de euro și o poșetă Louis Vuiton, în valoare de aproximativ 2 mii de euro.

”Când a fost numită secretar de stat, i-am făcut cadou o statuie din bronz care reprezenta Justiția. Nu mi-a cerut, a fost inițiativa mea. Când mi-a spus că îi place foarte mult ceasul meu Rolex, i-am cumpărat și ei unul nou, din Paris, pe urmă am văzut că îl purta sora ei. Cred că valoarea ceasului era 7-8 mii de euro. I-am făcut cadou o poșetă Louis Vuiton, am și eu una la fel, cred că a costat 2.000 de euro. Cadourile i le dădeam pur și simplu, când era o ocazie specială, îi cumpărăm alte cadouri”, a precizat Nicole Tender, conform ziare.com.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:43 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic, despre legile destinului și semnificația misiunii personale (VIDEO)
23:56 - Comisarii ANPC au propus închiderea a cinci supermarketuri din sudul litoralului, pentru nereguli importante
23:35 - Florin Salam, reacție din spital la știrea falsă că ar fi murit: „Există persoane care stau cu adevărat cu grija mea. Le spun că sunt bine” / „Luați în serios problema asta cu Covid-ul” (VIDEO)
23:16 - Alina Mungiu Pippidi, despre scenariile privind evoluția războiului din Ucraina: „Sunt semne foarte clare că în acest an nu se va întâmpla nimic decisiv” (VIDEO)
22:30 - Simona Halep, în finala turneului de la Toronto. A învins-o pe Jessica Pegula după un meci epuizant
22:09 - Suporterii celor de la Petrolul și Rapid s-au atacat pe străzile din Ploiești. Bătaia, întreruptă de intervenția în forță a jandarmilor
21:39 - David Popovici, mesaj emoționant după performanţa de la Roma. Sportivul român, lăudat la superlativ în presa italiană: „David Popovici nu e om, e de pe altă planetă!”
21:16 - Florin Salam: „Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Rușine Pro TV” / Ulterior, manelistul a șters postarea
20:43 - Fiica lui Florin Salam neagă informația că celebrul manelist a murit, după ce PRO TV dădea ca sigură moartea interpretului
20:30 - David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 100 de metri liber la Campionatele Europene de la Roma. Românul a stabilit un nou record mondial