Notă de plată din Mamaia, virală pe internet: „Ferească Dumnezeu! Prețuri de Dubai și condiții de doi lei” / Cât costă două cafele, un suc, o bere și două pizza

Notă de plată din Mamaia, virală pe internet: Ferească Dumnezeu! Prețuri de Dubai și condiții de doi lei / Cât costă două cafele, un suc, o bere și două pizza
Aglomerație pe litoralul românesc

Prețurile au explodat în acest an pe litoralul românesc. Mulți turiști care petrec sezonul estival ăn Mamaia se plâng că nota d eplată la restaurant sau la hotel este similară cu cea din stațiunile de lux din afara granițelor.

Prețurile au explodat pe litoral

Fotografia unei note de plată, publicată pe internet ca fiind primită în acest sezon estival în stațiunea Mamaia, a devenit virală.

Nota de plată pentru două cafele, o băutură răcoritoare, o bere și două pizza a fost de 215 lei.

Clientul ghinionist a trebui să plătească 25 de lei pentru bere și 80 de lei pentru o pizza.

„Decât să mă duc să dau banii ăștia pe mâncarea asta si băuturile lor la preturi exagerate, mai bine imi iau mâncare de acasa si de restul iau ceva copiilor”, a fost una dintre reacțiile stârnite de postarea de pe Facebook.

„Bătaie de joc. Dar nu sunt cei ce vând fraieri. Cei ce cumpără, din păcate, cu toate scuzele de rigoare”, a scris un alt internaut.

„Ferească Dumnezeu! Prețuri de Dubai și condiții de doi lei.” / „Sunt prețuri reale astea?” / „Cu așa prețuri mai bine stai acasă și faci un grătar” / „50 euro! Parcă ești la Monaco!”, au mai scris românii, revoltați de prețurile exagerate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:23 - Stelian Tănase: Coaliția va rezista cât va dori Klaus Iohannis. N-ar fugi niciunul, că e de furat mult (VIDEO)
23:53 - Stelian Tănase: UDMR a devenit o anexă a FIDESZ. Trebuie să plece de la guvernare / Dacă UDMR nu-și limpezește relația cu Budapesta, o s-o facă serviciile speciale (VIDEO)
23:21 - Stelian Tănase: Cum o fi un general în fruntea unui partid liberal eu nu pot să înțeleg… Klaus Iohannis nu lasă nimic în urmă. L-au păcălit pe Cîmpeanu să îi scrie o lege a educației, dar nu poate să scrie, nu e Spiru Haret (VIDEO)
23:00 - Simona Halep, campioană la Toronto după ce a învins-o pe Beatriz Haddad Maia / Românca urcă pe locul 6 WTA
22:30 - Ludovic Orban reclamă „o risipă uriașă și o lipsă de respect față de banul public”: „După capul lor, în mod normal, de la 1 august ar fi trebuit crescute salariile în tot sectorul public. Au generat noi și noi cheltuieli” (VIDEO)
22:05 - Ludovic Orban: Banii primiți la rectificare nu o să îi ajungă Ministerului Energiei să compenseze nici măcar pe luna aprilie. Se vor crea niște blocaje în lanț. O să rămânem fără furnizori (VIDEO)
21:46 - Ludovic Orban: Toată politica guvernamentală este dictată de PSD, partidul care face legea în guvernare. Nici nu mai există ceea ce se numea PNL. Nu există pic de liberalism în această guvernare (VIDEO)
21:31 - Ludovic Orban: Noile măsuri fiscale îi afectează pe toți românii. Nu mai există nimic din ceea ce este liberal astăzi în PNL. Un om de dreapta nu poate să mai aibă încredere în PNL, e ca și cum ar vota cu PSD (VIDEO)
21:01 - Un copil de un an și jumătate a căzut într-un lac Harghita: „Este în stare de inconștiență, dar respiră”
20:44 - Șofer urmărit de polițiști în traficul din București. A fost prins după ce s-au tras focuri de avertisment. Bărbatul a avariat o mașină de poliție și a fost testat pozitiv cu aparatul etilotest