Nouă persoane, reţinute pentru trafic de droguri de mare risc în Sectorul 3 al Capitalei

Nouă persoane, reţinute pentru trafic de droguri de mare risc în Sectorul 3 al Capitalei
Foto: kimatv.com

Nouă persoane au fost reţinute de procurorii DIICOT,  pentru desfăşurarea de activităţi infracţionale de comercializare de droguri de mare risc, pe raza Sectorului 3 al municipiului Bucureşti, relatează Medifax.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism- Serviciul Teritorial Bucureşti au destructurat o grupare infracţională, formată din nouă persoane cu vârste cuprinse între 22 şi 39 de ani, care expediau din Italia, prin societăţi de curierat, heroină şi cocaină, pe care le vindeau în Sectorul 3 al Capitalei.

Marian Mecic şi Luminiţa Păun, au pus în vânzare, în perioada martie-mai 2011, diverse cantităţi de heroină, care erau depozitate în locuinţa Gabrielei Alice Stoian, de unde au fost ridicate, sâmbătă, 132 de grame de heroină.

Codruţ Dumitru Moraru, Vasile Flaugiu şi Gabriel Mârzea au expediat din Italia în România, pe 29 aprilie 2011, 300 de grame de heroină şi 50 de grame de cocaină.

Alexandru Florin Tipuriţă a fost prins în flagrant delict, în timp ce ridica coletul cu droguri de la Autogara Rahova din Bucureşti.

Procurorii DIICOT au dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpaţilor, sub acuzaţia de trafic de droguri de mare risc şi au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a acestora, pentru o perioadă de 29 de zile.