Noua politică de bagaje a Wizz Air, implementată începând de miercuri

Noua politică de bagaje a Wizz Air, implementată începând de miercuri

Compania aeriană Wizz Air a implementat, începând de miercuri, noua politică de bagaje prin care se limitează numărul bagajelor mari de cabină.

Astfel, în prima dimineață de când s-a aplicat această nouă politică nu s-au înregistrat întârzieri asociate bagajelor, arată un comunicat remis Agerpres.

Astfel, pasagerii Wizz Air au aderat la noua politică de bagaje prin transportarea unui bagaj de cabină mic (până la 42x32x25 centimetri) sau a unui bagaj de cabină mare (până la 56x45x25 centimetri), în urma achitării unei taxe online de 10 euro în momentul rezervării.

Wizz Air confirmă faptul că va continua să stimuleze pasagerii să călătorească într-un mod inteligent şi simplu prin transportarea unui singur bagaj de cabină mic, adăugând noi economii tarifelor scăzute de care se bucură lunar peste 1 milion de pasageri.

Bunurile cumpărate în aeroport după controlul de securitate (o sursă importantă de venit pentru partenerii Wizz Air) vor continua să fie permise gratuit în cabină. Această politică nu se aplică rezervărilor făcute înainte de data de 4 octombrie, menţionează compania.

„Suntem încântaţi că pasagerii noştri au aderat cu promptitudine la noua politică de bagaje Wizz Air, o majoritate vastă dintre ei călătorind simplu, cu un bagaj de cabină mic. Mai puţin de 15% dintre clienţii Wizz Air au rezervat bagajul mare de cabină de la introducerea politicii, la începutul lunii octombrie. Acest lucru confirmă faptul că pasagerii noştri preferă să aibă posibilitatea de alegere a momentului în care să facă economii şi să fie prietenoşi cu mediul înconjurător şi când să plătească în plus pentru a se bucura de beneficii adiţionale. Noua politică care a început astăzi la nivel operaţional pe mai mult de 250 de rute Wizz Air urmăreşte să reducă numărul de bagaje mari din cabină, crescând confortul pasagerilor şi reducând costurile”, a declarat Daniel de Carvalho, directorul de comunicare al companiei.

Urmăriți B1TV.ro și pe