Noul proprietar al PRO TV a angajat o firmă de PR pentru a promova regimul comunist din China în Cehia. Miliardarul Petr Kellner este considerat cel mai bogat om din țara sa

Noul proprietar al PRO TV a angajat o firmă de PR pentru a promova regimul comunist din China în Cehia. Miliardarul Petr Kellner este considerat cel mai bogat om din țara sa
Foto: Protv

Una dintre firmele deținute de miliardarul ceh Petr Kellner, noul proprietar al PRO TV, a angajat o companie de PR, pentru a promova regimul comunist din China în societatea cehă, transmite Aktuálně.cz, potrivit G4Media.ro.

Pentru a reuși acest lucru, susține media cehă, compania de PR a creat o rețea de experți, jurnaliști și actori politici. Cu toate acestea, mulți dintre cei implicați nu știu cu exactitate în ce s-au băgat.

Concret, firma de PR promova o imagine pozitivă pentru regimul comunist din China, în loc să îmbunătățească imaginea lui Petr Kellner. Printre cei implicați, există oameni care au lucrat aproape 2.000 de ore pentru a lupta cu criticii Beijingului.

Afacerile lui Kellner au interes în China pentru că firma sa oferă credite non-bancare în această țară comunistă, mai arată Aktuálně.cz.

Compania Central European Media Enterprises (CME), care deține, printre altele, Pro TV în România, a anunțat că va fi cumpărată de către „un afiliat” al PPF, grupul deținut de miliardarul ceh Petr Kellner. Tranzacția este evaluată la circa 2,1 miliarde de dolari și va fi finalizată la mijlocul anului viitor. (Detalii AICI)

Câtă vreme Pro TV va produce în continuare profit, este foarte probabil ca nimeni să nu încerce să-i denatureze politica editorială pro-occidentală, explica, în 28 octombrie, în direct pe B1 TV, Petrișor Obae, redactor-șef la Pagina de Media, în contextul în care postul de televiziune a fost cumpărat de miliardarul ceh Petr Kellner. (Detalii AICI)

Ultima oră
23:11 - Marilen Pirtea: Trendul viitorului nu știu dacă ar fi revenirea la reglementarea pieței de energie. ANRE a dormit în toată această perioadă (VIDEO)
23:02 - Lucian Viziru a primit diagnosticul din partea medicilor. Ce s-a descoperit la RMN (VIDEO)
22:51 - Cadourile pentru profesori stârnesc discuții aprinse. Cum se apără un dascăl: „Noi dacă primim o atenţie e mită? Dar doctorii că primesc PENTRU ORICE bani în buzunar, cum se numeşte?” (FOTO)
22:51 - O scrisoare adresată unei adolescente a ajuns la destinație 50 de ani mai târziu. „Am crezut că cineva îmi face o glumă”
22:50 - UPDATE: Un bărbat a fost găsit mort pe carosabil, lângă Cernica. Victima ar fi un migrant care se ascundea sub un TIR
22:32 - Bogdan Aurescu: Nu văd nicio problemă ca Federația Rusă sau oricine altcineva să viziteze baza de la Deveselu, dar atunci și noi, Aliații, avem dreptul să cerem să vizităm, de exemplu, baze de rachete din Rusia
22:19 - Milionarul Sebastian Dobrincu reacționează după ce Mimi a vorbit despre despărțirea lor: Nu este o victimă
22:15 - Scandalul dintre președintele și premierul croat continuă: „Este o ruşine, este scandalos, subminează prestigiul şi credibilitatea Croaţiei”
22:04 - Ministrul Cadariu, despre ajutorul pentru antreprenorii din HoReCa: Toți beneficiarii vor fi plătiți până la sfârșitul lunii ianuarie
21:54 - Centrele de testare gratuită din spitale vor funcționa, de săptămâna viitoare, doar în weekend. Anunțul lui Alexandru Rafila (VIDEO)