După ridicarea vizelor din Canada pentru români, numărul cerşetorilor a crescut (VIDEO)

După ridicarea vizelor din Canada pentru români, numărul cerşetorilor a crescut (VIDEO)

După ce vizele din Canada au fost ridicate pentru români, numărul cerşetorilor a început să crească, acest lucru intrând şi în atenţia City News.

Astfel, reporterii trustului de presă din Toronto au întrebat cerşetoarele filmate în zonele Dundas Square, Maple Leaf Gardens, Ajax, Lakeshore Road(în apropiere de Etobicoke), şi intersecţia străzilor Yonge cu Dundas, de cât timp sunt în Canadaşi care suntţările din care provin.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Toate au spus, în primă fază, că sunt „refugiate” de trei luni, singura diferenţă a textelor fiind ţara de provenienţă, însă la a doua revenire a reporterului au recunoscut că provin din România şi sunt de etnie rromă.

De asemenea, ziariştii de la City News au remarcat faptul că deocamdată nu s-au înregistrat plângeriîn legătură cu vreuna din cerşetoare şi nu există informaţii ca ele ar fi implicate în vreo reţea, iar unvoluntarde la unadăpostcare oferălocuri de dormit peste noaptepersoanelor fără locuinţă a declarat căîn 2017 numărulacestoraa fost în medie de 900/noapte, crecând de la inceputul anului media la 2.000/noapte.

Tags: