Nuțu Cămătaru, cercetat în arest la domiciliu, își face planuri de nuntă

Nuțu Cămătaru, cercetat în arest la domiciliu, își face planuri de nuntă
Foto: ziuaconstanta.ro

Nici n-a ieşit bine din închisoare că a şi început să-şi facă planuri de nuntă. Nuţu Cămătaru a hotărât să se cunune religios cu soţia sa, Claudia, cunoscută sub numele de Brazilianca. Temutul interlop a reuşit să îi convingă pe judecători să îl cerceteze în arest la domiciliu, după un an şi jumătate la Rahova. Aşa că preotul va merge chiar acasă la Cămătar pentru a oficia cununia religioasă.

Nuţu Cămătaru a fost aşteptat acasă de soţia sa, Claudia. Cei doi s-au căsătorit civil acum câteva luni, chiar în penitenciar. Revederea cu soţia sa l-a făcut pe interlop să ia o decizie importantă pentru viaţa de cuplu. Acesta vrea să se căsătorească religios cu Brazilianca.

Şi cum Nuţu este cercetat în arest la domiciliu, nunta va avea loc la reşedinţa interlopului unde va fi adus un preot. Conform presei tabloide, Claudia a început deja pregătirile mai ales că timpul este scurt. Nuţu vrea ca nunta să aibă loc până săptămâna viitoare înainte de a începe postul Crăciunului.

Interlopul a petrecut mai bine de un an şi jumatate în arest preventiv la penitenciarul Rahova. Se pare că nici aici Cămătarul nu avea parte de o viaţă foarte grea. Cel puţin aşa susţin surse din penitenciar.

”Nuţu era un lider printre deţinuţi, era considerat un rege. În plus, dincolo de „recunoştinţa” colegilor de suferinţă, el avea un comportament normal, fără excese, nu i-a deranjat pe gardieni, lucru care l-a ajutat pe toată perioada detenţiei”, a declarat un apropiat al interlopului.

Nuţu Cămătaru este cercetat acum în arest la domiciliu pentru şantaj, cămătărie, tentativă de omor calificat şi omor deosebit de grav.

Urmăriți B1TV.ro și pe