O bătrână de 74 de ani a tâlhărit ca-n filme o altă bătrână, de 84 de ani

O bătrână de 74 de ani a tâlhărit ca-n filme o altă bătrână, de 84 de ani
Captură Video - Observator News

O bătrână de 74 de ani a fost arestată preventiv după ce a tâlhărit o altă bătrână, în vârstă de 84 de ani. Ea și-a abordat victima la biserică, apoi a adormit-o cu somnifere și i-a furat ce a găsit mai de valoare prin casă.

Inițial, polițiștii clujeni au reținut-o 24 de ore pe hoață și au dus-o la Iași, acolo unde s-au petrecut faptele. Ulterior, ea a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Prinsă de cei de la Investigații Criminale, femeia a devenit recalcitrantă, notează ObservatorNews.

O bătrână de 74 de ani a tâlhărit o femeie cu 10 ani mai în vârstă

Polițiștii susțin că femeile s-au întâlnit la biserică. Cea de 74 de ani i-a spus celeilalte că nu are unde să stea și că nu a mai mâncat de câteva zile. Victimei i s-a făcut miă și a adus-o în propriul apartament.

La un moment dat, infractoarea i-a pus un somnifer în paharul de apă și a adormit-o. Ulterior, ea a luat din apartament un telefon mobil, bani și haine, prejudiciul fiind de 2.500 de lei. Apoi s-a făcut nevăzută.

Câteva zile mai târziu, polițiștii au găsit-o în Cluj-Napoca. E cercetată acum pentru tâlhărie calificată și riscă închisoarea de la trei la zece ani.

Urmăriți B1TV.ro și pe