O casă din Dej a fost mistuită de flăcări din cauza faptului că pe strada respectivă nu existau hidranți

O casă din Dej a fost mistuită de flăcări din cauza faptului că pe strada respectivă nu existau hidranți

Mansarda unei case a luat foc, iar pompierii ajunşi la incendiu, nu au făcut faţă situaţiei. Aceștia au rămas fără apă şi au fost nevoiţi să alimenteze pe o altă stradă. Incendiul s-a extins, iar echipajele de pompieri solicitate în plus nu au reuşit să stingă flăcările la timp din cauza faptului că pe strada respectivă nu existau hidranți. Apa din mașinile pompierilor s-a consumat rapid, aceștia fiind nevoiți să se ducă cu autospecialele pe o altă stradă în apropiere pentru a lua apă.

Văzând vâlvătaia, proprietara casei a intrat în panică, i s-a făcut rău și a avut nevoie de îngrijiri de la medicii sosiți la fața locului. Între timp, pompierii încercau să stingă flăcările, însă au rămas fără apa, informează B1TV.

Pompierii s-au văzut nevoiţi să alimenteze pe o altă stradă, timp în care incendiul s-a extins cu repeziciune. Văzând că sunt depășiți de situație și casa arde în continuare, pompierii au mai chemat în sprijin două echipaje de stingere a incendiilor. Până să acționeze toate echipajele însă, casa a ars în totalitate.

Incendiu puternic la mansarda unei case din Dej

Urmăriți B1TV.ro și pe