O clădire monument istoric s-a prăbuşit în centrul Bucureștiului: şase persoane au fost evacuate (VIDEO)

O clădire monument istoric s-a prăbuşit în centrul Bucureștiului: şase persoane au fost evacuate (VIDEO)
foto:digi24

O clădire încadrată în categoria monument istoric, din Capitală, s-a prăbuşit miercuri seara, conformInspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov.

Incidentul a avut loc în zona Unirii, strada Barasch.

Din fericire, nu a fost nimeni rănit, însă echipele de intervenție au evacuat șase persoane printre care şi un copil,din clădirea lipită de cea care s-a dărâmat.

La faţa locului acţionează Detaşamentul Special de Salvatori şi o autospecială.

O clădire monument istoric s-a prăbuşit: şase persoane au fost evacuate (VIDEO)

Ultima oră
19:24 - Scandalul momentului în online-ul românesc. Autorul postării controversate spune că a glumit: „Femeile disponibile pentru sex să poarte un cerculeț la rever. Două cerculețe pentru sex în grup”
19:08 - Explozie a cazurilor de COVID în București. Vlad Voiculescu, după ce avertizase că lipsesc 4.000 de teste pozitive din ultimele zile: „Minunea de după congresul PNL! – 653 cazuri duminică, 2.559 luni”
19:03 - Ursula von der Leyen, despre explozia prețului la gaze: „Ceea ce vedem este un fenomen global, nu doar unul existent în Europa”
18:51 - Iohannis, nemulțumit de cifrele campaniei de vaccinare. Mesaj tăios în prezența Ursulei von der Leyen: „Dacă ne-am fi vaccinat, nu am mai fi avut restricții”
18:44 - Ursula von der Leyen anunță că România a primit undă verde din partea Comisiei privind PNRR: „Nu e finalul călătoriei. Trebuie să implementăm aceste proiecte”
18:28 - Florin Cîțu, despre PNRR: Sunt incluse 107 investiții și 64 de reforme. Până la sfârșitul anului vom primi prefinanțarea de 3,8 miliarde de euro (VIDEO)
18:25 - Klaus Iohannis, în cadrul vizitei Ursulei von der Leyen, după aprobarea PNRR: „Avem o responsabilitate uriașă, pentru a ne asigura că fondurile europene vor schimba fața României”
18:19 - Proiect de lege: Certificatul COVID, obligatoriu pentru personalul medical. În caz contrar se va suspenda contractul de muncă pentru 30 de zile
18:05 - Pfizer anunță că a început să testeze noul său medicament cu administrare orală, care ar putea preveni Covid-19
18:00 - De ce o sfătuiește Mitică Dragomir pe Simona Halep să se retragă din tenis