O explozie puternică s-a produs într-un bloc din centrul municipiului Bacău. Un bătrân a fost grav rănit

O explozie puternică s-a produs într-un bloc din centrul municipiului Bacău. Un bătrân a fost grav rănit

O explozie puternică s-a produs, marţi, într-un bloc din municipiul Bacău, un bătrân în vârstă de 85 de ani, fiind grav rănit în urma deflagrației, informează Mediafax. 

Explozia s-a produs într-un apartament de la parterul unui bloc din zona Pieţei Nord a municipiului Bacău, în urma acumulărilor de gaze de la reţeaua de distribuţie din imobil, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău.

”Deflagraţia nu a fost urmată de incendiu, iar alimentarea cu gaze şi energie electrică a imobilului a fost întrerupt . În interiorul locuinţei unde a avut loc explozia a fost găsit proprietarul apartamentului, un bărbat de 85 de ani, care a suferit arsuri de gradele doi și trei pe aproximativ 65 la sută din suprafaţa corpului. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bacău, fiind solicitată intervenţia unui elicopter SMURD pentru a se realiza transferul bătrânului la Spitalul de Arşi din Bucureşti”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

El a precizat că deflagraţia a afectat doar apartamentul bătrânului, fără a fi înregistrate pagube şi în alte locuinţe din bloc.