O femeie a fost reţinută la Timişoara în timp ce voia să vândă droguri unui poliţist sub acoperire

O femeie a fost reţinută la Timişoara în timp ce voia să vândă droguri unui poliţist sub acoperire

O femeie de 32 de ani din Suceava a fost reţinută, luni, după ce a fost prinsă în flagrant, la Timişoara, când voia să vândă droguri unui poliţist sub acoperire, transmite Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Andreea Cinteză, femeia de 32 de ani a fost prinsă în flagrant în timp ce încerca să vândă cinci comprimate de ecstasy şi 300 de grame de amfetamină.

„Tânăra obişnuia să expedieze, din Suceava, prin firme de curierat, cantităţi mici de droguri unor potenţiali clienţi, pentru ca aceştia să testeze calitatea. Dacă se ajungea la o înţelegere, tânăra se deplasa personal să le aducă marfa pe care o procura din Olanda. Astăzi (luni – n.r.) a avut loc un flagrant, în Timişoara, lângă Pădurea Verde, când tânăra încerca să distribuie drogurile”, a declarat Andreea Cinteză.

Când i-au percheziţionat maşina cu care venise din Suceava la Timişoara, poliţiştii antidrog au găsit 230 de pastile de ecstasy şi 20 de grame de cocaină.

Pe numele femeii a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, ea urmând a fi prezentată Tribunalului Timiş cu propunere de arestare preventivă.