O femeie care suferă de depresie încearcă să-şi păstreze cangurul ca animal de casă

O femeie care suferă de depresie încearcă să-şi păstreze cangurul ca animal de casă
Foto: newser.com

O femeie din Oklahoma care suferă de depresie a găsit leacul perfect: un cangur de 13 kilograme, parţial paralizat, în vârstă de un an. Totuşi, oficialii consiliului local al oraşului nu au decis dacă îi vor permite femeii să păstreze noul său animal de casă, informează Newser.

„Există o multitudine de lucruri pe care trebuie să le luăm în considerare”, a declarat primarul oraşului.

Pentru a scăpa de stările de depresie, Christine Carr a început să lucreze ca voluntar la un adăpost de animale, unde l-a întâlnit pe puiul de cangur Irwin, care fusese adus la centru cu paralizie parţială după ce se rănise încercând să sară un gard.

Christine Carr a îngrijit puiul de cangur şi l-a adus acasă, începând să dezvolte o legătură tot mai strânsă cu noul său animal de companie.

Acum, Christine şi Irwin sunt de inseparabili. Femeia îl plimbă prin oraş, îl îmbracă, îl hrăneşte şi îi schimbă scutecele.

Totuşi, oficialii oraşului sunt îngrijoraţi de faptul că un cangur poate creşte până la o greutate de 100 de kilograme, şi poate deveni astfel un pericol pentru cei din jur.

„Irwin nu poate fi considerat un cangur normal. El este unic din cauza dizabilităţilor sale şi va avea nevoie de îngrijire toată viaţa”, a declarat un doctor veterinar.

Însă Christine Carr este convinsă că puiul de cangur nu va supravieţui dacă nu va fi lăsat în grija sa, şi declară că la rândul său, nu poate trăi fără el.

Ultima oră
08:41 - Companiile din România preferă împrumuturile externe. Un stoc ridicat de datorie către creditori externi poate deveni o problemă în vremuri de criză, avertizează BNR
08:35 - Despărțire surpriză în lumea mondenă: Cristian Boureanu și Laura Dincă și-au spus adio după aproape șapte ani de relație
08:18 - Ce se va întâmpla cu atleta din Belarus, forțată să părăsească Jocurile Olimpice. Anunțul făccut de autoritățile japoneze
08:16 - Alina Șerban (ANM): Disconfort termic deosebit de accentuat în sudul și sud-estul României, cu valori spre 41 de grade în Muntenia. În restul țării, vorbim de o scădere semnificativă a temperaturilor (VIDEO)
07:43 - Incendiile de vegetație au provocat noi evacuări de turiști în Turcia. Grecia, Italia și Bosnia s-au confruntat și ele cu flăcări violente / Insula Rhodos a rămas fără apă și curent electric (VIDEO)
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)