O femeie din Galați a dat naștere unei fetițe într-un taxi! „Omul a mers cât de repede a putut, dar am născut pe drum, în mașină, singură”

O femeie din Galați a dat naștere unei fetițe într-un taxi! „Omul a mers cât de repede a putut, dar am născut pe drum, în mașină, singură”
Foto: adevarul.ro

O femeie din Galați, în vârstă de 37 de ani, este mama a trei copii și îl aștepta pe cel de-al patrulea copil. Nașterea era programată pentru săptămâna viitoare, femeia a simțit că i se rupe apa în timp ce se afla într-un magazin. În fața evenimentului, femeia nu a mai sunat la ambulanță, ci a urcat în primul taxi, potrivit viata-libera.ro.

„Am simțit că nasc și nu am mai avut răbdare să aștept salvarea. Eram cu sora mea, i-am zis taximetristului să meargă mai repede la spital, că nasc. Omul a mers cât de repede a putut, dar am născut pe drum, în mașină, singură. Când am ajuns la spital, fetița era ieșită și am fost preluate de medici”, a declarat femeia.

„Am avut în timpul gărzii o naștere care s-a petrecut într-un taxi, a unei mame destul de tinere. Copilul este normalponderal, de sex feminin și s-a adaptat foarte bine, având o evoluție favorabilă!, a declarat dr. Genoveva Vasilcan, neonatolog în cadrul Spitalului de Urgență Galați.

Există posibibilitatea ca tocmai taximetristul care a doborât recordul personal de viteză într-o cursă să fie nașul de botez al bebelușului.

„Cred că am făcut cinci minute din Barieră până la spital, dar fetița a vrut să iasă când eram pe Centurp. Am fost îngrijorat, dar nu m-am speriat, m-am preocupat ca mama și copilul să fie bine, să îi aduc mai repede la spital. Dacă vor vrea și vor avea plăcerea , eu aș fi de acord să o botez”, a spus taximetristul.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)