O femeie din Galați a născut gemeni, iar apoi i-a băgat la frigider, într-un sac (VIDEO)

O femeie din Galați a născut gemeni, iar apoi i-a băgat la frigider, într-un sac (VIDEO)
Foto: ipn.md

Caz cutremurător la Galaţi, acolo unde o femeie a născut gemeni, iar apoi i-a băgat într-un sac, la frigider. Singură în casă, imediat după ce a dat naştere, femeia a început să se simtă rău, şi, în ciuda eforturilor depuse de medici, nu a mai putut fi salvată, potrivit B1 TV.

Femeia în vârstă de 40 de ani se afla singură în locuinţă atunci când a dat naştere gemenilor. Apoi şi-a pus copiii într-un sac și i-a băgat în frigider. Cel care a descoperit totul a fost chiar soţul femei. Pe măsură ce orele treceau, aceasta se simţea tot mai rău, aşa că bărbatul a sunat la 112 şi a cerut ajutorul unui echipaj medical. Ajunşi la faţa locului, salvatorii au găsit-o pe gălăţeancă în stop cardiorespirator şi au început manevrele de resuscitare. Când a aflat că aceasta adusese de curând pe lume doi copii, medicul a cerut să îi vadă pe bebeluşi pentru un consult.

O femeie din Galați a născut gemeni, iar apoi i-a băgat la frigider, într-un sac

#DIRECT_ONE_i2cwto#

"Tatăl ne-a condus într-o altă încăpere, unde a scos, dintr-un frigider, un sac menajer și ni l-a prezentat. La un prim consult, am constat că cei doi nou-născuți erau decedați, aceștia fiind de mai multe ore în frigider, în acel sac menajer. Nou-născuții nu prezentau nicio malformație, iar cauza morții este posibilă să fie hipotermia, însă organelle abilitate vor constata dacă cei doi au murit de cauze naturale sau de alte cauze", a povestit unul dintre medici

În ciuda eforturilor depuse de salvatori, femeia care mai are alţi şase copii acasă nu a putut fi readusă la viaţă, iar medicii au fost nevoiţi să-i pronunţe decesul. Trupul său, dar şi cele ale nou-născuţilor au fost duse la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsia care va stabili cauzele exacte ale deceselor.

Între timp, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați au deschis o anchetă în acest caz.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)