O fetiță de 4 luni din Iași a fost găsită moartă în casă. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă

O fetiță de 4 luni din Iași a fost găsită moartă în casă. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă
Foto: Pixabay.com

O fetiţă de 4 luni a fost găsită moartă lângă părinţi în pat, informează ziarul Bună Ziua Iași.

Apelul la 112 a fost făcut de tatăl copilului din localitatea Șipote, judeţul Iaşi. În cazul fetiței decedate s-a întocmit un dosar penal de ucidere din culpă.

„Polițiștii au fost sesizați prin Apel Unic de Urgență 112, de către un bărbat despre faptul că fiica sa, în vârstă de 4 luni nu mai respiră. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului bebelușului”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Trupul neînsufleţit al copilei a fost preluat şi transportat la IML. Urmează să se facă necropsie pentru a stabili cauza decesului.

Tiberiu Bantaș, purtătorul de cuvânt al DGASPC Iași, a transmis că mâine va lua legătura cu familia pentru a găsi soluția optimă.

“Am fost sesizați de polițiști cu privire la acest caz, urmând ca mâine să luăm legătura cu familia pentru a găsi cea mai bună soluție. Familia aceasta a mai fost în atenția noastră în anul 2019, însă situația s-a remediat atunci. Părinții trăiesc într-o relație de concubinaj. Aceștia mai au 4 copii, 3 băieți și o fată”, a declarat Tiberiu Bantaș, purtător de cuvânt DGASPC Iași, potrivit sursei citate.

Ultima oră
17:31 - Violențe la protestul anti-restricții de la Bruxelles. Forțele de ordine au intervenit cu tunuri cu apă și gaze lacrimogene (VIDEO)
17:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Paradoxul nefericirii profunde a omului care are tot ce-i trebuie (VIDEO)
17:07 - Ninsorile abundente au provocat un adevărat haos în Turcia: Mai multe persoane au murit sau au fost rănite în accidente rutiere. Numeroase localități au rămas izolate (VIDEO)
16:42 - Adrian Criț (STB): Mai mulți conducători de troleibuz s-au întors tremurând la depou. Au fost presați de liderii sindicali să iasă de pe traseu. Cineva va răspunde în fața legii
16:25 - Bogdan Aurescu merge la Bruxelles pentru Consiliul Afaceri Externe. Șeful MAE va arăta, printre altele, că angajamentul SUA are o importanță deosebită pentru securitatea euroatlantică
15:40 - Carla’s Dreams plănuiește să dispară misterios de pe scena românescă: Sper să nu mă mai machiez și peste 10 ani
14:59 - Comunele din județul Timiș, fruntașe la rata de infectare COVID. 223 de orașe se află în scenariul roșu
14:34 - Politologul Cristian Pîrvulescu explică de ce România nu poate fi atacată de către Rusia, dar Ucraina ar putea fi supusă unui atac fără precedent
13:56 - Ministerul Sănătății: Măsuri urgente pentru creșterea capacității de testare COVID-19 și reducerea timpului de așteptare pentru testarea la domiciliu
12:30 - CEO-ul companiei Pfizer cere un vaccin care să protejeze împotriva variantei Omicron și care să se administreze o singură dată pe an