O mașină a ars complet pe un câmp din Giurgiu. Șoferul o turase până când s-a aprins vegetația din jur

O mașină a ars complet pe un câmp din Giurgiu. Șoferul o turase până când s-a aprins vegetația din jur
Foto: Facebook @ ISU Giurgiu

Un autoturism a luat foc pe un câmp din localitatea Sterea, marți seară, în condițiile în care rămăsese înțepenită, iar șoferul a turat-o până când s-a aprins vegetația din jur, informează ISU Giurgiu.

Precizările ISU Giurgiu despre cazul mașinii care a ars complet pe un câmp din Sterea

„Un autoturism a luat foc, în această seară, pe un câmp din localitatea Sterea. La un moment dat, mașina a rămas înțepenită, iar conducătorul auto a turat-o până când vegetația din jur s-a aprins, din cauza fumului și a flăcărilor evacuate pe toba de eșapament. De aici, incendiul s-a extins rapid și la autoturism. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Din fericire nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale”, a scris ISU Giurgiu, marți seară, pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)