O mașină s-a izbit de un cap de pod, în Botoșani. Trei tineri au fost transportați la spital; un altul a refuzat ajutorul medicilor (VIDEO)

O mașină s-a izbit de un cap de pod, în Botoșani. Trei tineri au fost transportați la spital; un altul a refuzat ajutorul medicilor (VIDEO)
Foto simbol: Pixabay

Patru tineri cu vârste cuprinse între 22 și 28 de ani au fost răniți, miercuri seară, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit de un cap de pod, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani, Dorina Lupu, transmite Agerpres.

Botoșani: O mașină s-a izbit de un cap de pod, miercuri seară

Accidentul a avut loc în municipiul Botoșani, spune purtătorul de cuvânt al ISU.

„Trei dintre tineri au fost transportaţi de echipajele SMURD şi Serviciului Judeţean de Ambulanţă la spital. Al patrulea a refuzat ajutorul medicilor. Spre acest caz au fost direcţionate patru echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, una de descarcerare, două ambulanţe SMURD, din care una de terapie intensivă mobilă şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Un tânăr de 23 ani, pasager pe scaunul din stânga – spate, a fost găsit încarcerat. Pompierii au folosit accesoriile de descarcerare pentru a-l extrage în siguranţă”, menționează Dorina Lupu.

Cei trei tineri care au fost transportați la spital erau conștienți, dar au suferit traumatisme.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.