O persoană a murit și alta a fost rănită într-un accident produs pe DN2 E85

O persoană a murit și alta a fost rănită într-un accident produs pe DN2 E85

Circulația pe DN2 E85, între localitățile Cioranca și Costești, judeţul Buzău, a fost blocată aproximativ două ore, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și un utilaj agricol, în urma căruia o persoană a murit, iar o alta a fost rănită, informează Mediafax.

Protrivit primelor informații,  accidentul soldat cu un mort și un rănit a avut loc după ce șoferul unui autoturism BMW X5 înmatriculat în Vrancea, care se deplasa dinspre Buzău spre București, s-ar fi ciocnit cu un utilaj agricol aflat în fața sa, pe același sens de mers.

Ulterior, autoturismul BMW a pătruns pe contrasens, unde s-a lovit de un autoturism Audi, înmatriculat în București, în timp ce tractorul a ieșit în afara șoselei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, comisar șef Florina Crucianu, în urma impactului, șoferul autoturismului Audi, un bărbat de 56 de ani, din București, a murit pe loc, în timp ce șoferul celui de-al doilea autoturism a fost grav rănit, fiind transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

Traficul pe DN2 E85 între localitățile Cioranca și Costești a fost blocat în urma accidentului, fiind reluat după aproximativ două ore, în prezent în zona accidentului desfăşurându-se pe un singur sens.

Conform Florinei Crucianu, cercetările sunt continuate pentru stabilirea persoanelor vinovate de producerea tragediei, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.