O româncă a păcălit un bărbat britanic să-i dea 35.000 de lire sterline. Femeia a fost arestată

O româncă a păcălit un bărbat britanic să-i dea 35.000 de lire sterline. Femeia a fost arestată

O româncă de 27 de ani a mințit un bărbat britanic că nu are bani pentru a merge să-l întâlnească și l-a făcut să îi dea aproximativ 35.000 de lire sterline. Aceasta a primit bani de la bărbat în repetate rânduri, iar apoi a fost arestată de polițiști.

Cei doi au început să vorbească pe internet timp de aproape un an, în perioada august 2015- aprilie 2016, și au stabilit să se întâlnească. Femeia a spus că nu are bani pentru a-și plăti călătoria și l-a pus să îi trimită sume destul de mari de bani de mai multe ori, potrivit polițiștilor Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Ulterior s-a aflat că femeia își făcuse mai multe adrese de email și avea mai multe identități pentru a-și duce la capăt scenariul.

„În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că bănuita a stabilit un întreg scenariu, a creat diferite adrese de mail, atribuindu-şi nume mincinoase, după care a comunicat cu persoana vătămată, susţinând că o contactează prietene ale bănuitei, deoarece ea se află în spital, aşa-zisele prietene urmând a restitui victimei sumele de bani datorate în numele ei, ulterior comunicându-i că femeia în cauză a decedat şi solicitându-i alte sume de bani, sub pretextul îndeplinirii procedurilor de succesiune, prezentată ca singura modalitate de a-şi recupera banii trimişi de-a lungul timpului”, au povestit polițiștii, potrivit Digi24.

Femeia a fost reținută pentru înșelăciune și urmează să se prezinte în fața magistraților, cu propunere de arest preventiv.

Urmăriți B1TV.ro și pe