”O să-ţi iau ce iubeşti mai mult”. Un bărbat din Bacău a omorât o fetiță, pentru a se răzbuna pe mama ei

”O să-ţi iau ce iubeşti mai mult”. Un bărbat din Bacău a omorât o fetiță, pentru a se răzbuna pe mama ei
Foto: oradestiri.ro

Tragedie într-o comună din Bacău. O fetiță de 11 ani a fost ucisă de iubitul mamei sale. Bărbatul a vrut astfel să se răzbune, pentru că femeia a amenințat că-l părăsește. Alarma a fost dată de învățătoarea fetei, îngrijorată că aceasta a lipsit pentru prima dată de la școală, informează Libertatea.

Femeia era plecată la muncă în Italia, așa că fetița rămăsese în grija bărbatului. Luni, ea nu a mai ajuns la ore, lucru care nu se mai întâmplase până atunci. Învățătoarea a anunțat imediat autorititățile. Un asistent social a încercat să o găsească pe copilă, dar nu a dat nici de ea, nici de concubinul mamei.

Mama s-a întors de urgență acasă și, împreună cu polițiștii, a intrat miercuri în casa iubitului său, dar nu a găsit decât un mesaj pe care scria ”O să-ţi iau ceea ce tu iubeşti cel mai mult”.

După o noapte de căutări, joi dimineață, mama și polițiștii au revenit în casa bărbatului, unde au găsit-o pe copilă moartă în pat, acoperită cu o plapumă și având o vânătaie în jurul gâtului. Cel mai probabil, bărbatul a omorât-o pe fată în alt loc, apoi a adus-o înapoi acasă.

Criminalul a fost găsit spânzurat într-o magazie.

O anchetă a fost deschisă în acest caz.