O studentă și-a vândut primul loc la coada pentru iPad 2 pentru 900 de dolari

O studentă și-a vândut primul loc la coada pentru iPad 2 pentru 900 de dolari
Foto: itplay.ro

O studentă și-a vândut primul loc la coada pentru iPad 2 pentru 900 de dolari, după ce a așteptat 41 de ore în fața unui magazin Apple din New York, informează appyzilla.com.

Tânăra a venit la magazin cu aproape o zi înainte ca magazinul să înceapă distribuirea tabletei Apple și și-a vândut locul persoanei de lângă ea, chiar în dimineața zilei când a început comercializarea iPad 2.

Cumpărătorul a fost un bărbat care își dorea noul iPad pentru o călătorie de afaceri.

Potrivit declarației tinerei, aceasta nu intenționa să achiziționeze un iPad 2 și și-a vîndul locul pentru a-și putea cumpăra bilete la concertul lui Lady Gaga.

Miercuri, Apple a lansat a doua generație de iPad-uri, la mai mult de un an de la lansarea pe piață a primei versiuni.

Primul loc pentru noul iPad, 900 de dolari

Ultima oră
19:29 - Peste 15.600 de doze de vaccin anti-COVID au fost administrate în ultimele 24 de ore, în România
19:12 - Rata de acoperire vaccinală din București a depășit 50%, anunță Valeriu Gheorghiță
19:06 - Ioana Mihăilă, despre valul 4: Suntem pregătiți pentru situația de acum. Dacă lucrurile evoluează, s-ar putea ca anumite nevoi să nu mai poată fi îndeplinite (VIDEO)
18:49 - Ioana Mihăilă: Doresc să amintesc premierului că vaccinarea a fost în subordinea sa directă / Ar fi fost o iresponsabilitate să fi blocat paturile ATI pentru pacienții COVID-19 când aveam sub 50 de cazuri (VIDEO)
18:46 - Ele sunt cele mai în vârstă surori gemene din lume. Câți ani au japonezele care au doborât toate recordurile
18:25 - Ioana Mihăilă: Întârzierea cu o lună a rectificării bugetare a făcut imposibilă semnarea la timp a contractelor de medicament; am lăsat spitalele să își achiziționeze direct medicamentele (VIDEO)
18:20 - Andreea Ibacka, mesaj important cu doar câteva zile înainte să nască: Sunt destule nopți în care respir greu
18:09 - Jair Bolsonaro intră la Adunarea Generală a ONU, dar nu și în restaurantele din New York, unde dovada vaccinării e obligatorie. Președintele Braziliei a fost fotografiat mâncând pizza pe marginea drumului (FOTO)
17:27 - Ioana Mihăilă explică cum s-a pregătit MS pentru valul patru: Creșterea numărului de paturi ATI/TI reprezintă punerea în aplicare a planului pregătit de Ministerul Sănătății
17:25 - Ludovic Orban: Joaca de-a politica trebuie să se termine! Cine poartă răspunderi pentru această criză gravă trebuie să și le asume și să acționeze în consecință. După 25 septembrie, PNL are capacitatea să pună punct crizei (VIDEO)