O tânără din Gorj a băut sodă, după ce a fost acuzată că are o relație cu profesorul ei. „M-au afectat zvonurile care au apărut”

O tânără din Gorj a băut sodă, după ce a fost acuzată că are o relație cu profesorul ei. „M-au afectat zvonurile care au apărut”
Foto: ziarulincomod.ro

O tânără din Târgu-Cărbunești, Gorj, a încercat să se sinucidă, joi noaptea, după ce a primit mai multe acuzații potrivit cătora ar avea o relație cu un profesor în vârstă de 57 de ani, potrivit libertatea.ro.

Atât fata, cât și cadrul didactic au fost răniți într-un accident rutier, zilele trecute. Mașina în care se afau cei doi a fost lovită de un tren, iar vinovat pentru acest accident este chiar profesorul, carenu a acordat prioritate garniturii.

După acest incident, tânăra a fost întrebată de ce se afla în mașină cu profesorul, lucru care a împins-o pe adolescentă la un prag de moarte. Aceastaa băut sodă și este acum internată, după ce a aflat că prietenii ei cred căar aveao relație cu profesorul universitar în vârstă de 57 de ani.

„Ne cunoșteam, dar nu foarte bine. Avem o prietenă comună. Vorbisem cu părinții. Știau că vin acasă cu o cunoștință, pentru că nici eu nu îl știu foarte bine pe dânsul să fi spus și un nume. Nu m-a luat din stradă. Când am ieșit de la dentist eram pe stradă și el era la semafor. A coborât să mă salute, să mă întrebe ce fac.

Ne știam de la o prietenă și a zis că el credea că sunt acasă, că ne-am întâlnit în Târgu-Jiu, când eram cu o prietenă și era și el la piscină. I-am zis că o să merg acasă și a zis că a fost prin mall și pot să merg cu el. Nu mi s-a părut nimic deplasat. El nu a văzut semnalul. Eu nu am fost atentă. Mă jucam pe telefon. Nu am auzit nici semnalul sonor, pentru că era muzica în blană. Cred că era chiar la maxim și în mașina aceea chiar se aude bine.

El m-a întrebat dacă vine trenul, nu mi-am dat seama în ce sens mă întreabă. M-am uitat. Nu am văzut niciun tren. Privirea mea era spre partea în care venea trenul. Am spus că nu și în secunda următoare m-am uitat în față și trecea trenul. Mă țineam de ușa mașinii și, fiind spulberată ușa, am fost aruncată din mașină. El a zis că s-a uitat la semafor și era verde. Apoi s-a făcut imediat roșu.Afară era lumină. Eu am băgat muzica la maxim. Era pe radio.

M-au afectat zvonurile care au apărut. Eu m-am jucat pe telefon în majoritatea timpului. Apoi pe Facebook. Nu am țipat că nu am avut timp. El nu mai știa de el. Era în stare de șoc. Atunci când m-am ridicat de pe calea ferată m-am uitat la el, era în șoc. În mașină. Avea și centura pusă. Apoi a sunat la 112 un om care era în trafic și culmea că era și polițist”, a declarat tânăra, pentru Gorjeanul.