O tânără din Vaslui și-a incendiat bebelușul, iar apoi l-a aruncat în latrina din curtea casei sale

O tânără din Vaslui și-a incendiat bebelușul, iar apoi l-a aruncat în latrina din curtea casei sale

Poliția din Suceava efectuează cercetări pe numele unei tinere de 24 din localitatea Șerbotești, care și-a incendiat copilul căruia i-a dat viață, aruncând în cele din urmă cadavrul în latrina din curtea casei sale.

Femeie ar fi dat naștere acasă, bebelușul fiind în viață, potrivit anchetatorilor citați de Mediafax.

Tânăra a mai susţinut că imediat după naştere l-a înfăşurat pe nou-născut într-un cearceaf, după care l-a abandonat într-una din camerele locuinţei, iar a doua zi a constatat că bebeluşul este mort, astfel încât a incendiat, în curtea casei, cearceaful în care se afla copilul. Ulterior, femeia a aruncat cadavrul în latrina din curtea casei.

„La sesizarea făcută la 112 de către un localnic, poliţiştii, sub coordonarea procurorului de caz, au declanşat o anchetă în acest caz, reuşind să recupereze din toaletă ceea ce a mai rămas din trupul nou-născutului. În consecinţă, s-a dispus efectuarea de analize complementare de laborator în urma cărora medicii legişti se vor pronunţa dacă fătul a fost născut viabil”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.