O tânără s-a aruncat în fața metroului la stația Lujerului, dar a scăpat doar cu câteva julituri

O tânără s-a aruncat în fața metroului la stația Lujerului, dar a scăpat doar cu câteva julituri
Foto: b365.ro

Un acccident mai puțin obișnuit a avut loc marți seară la stația de metrou Lujerului, notează Libertatea. O tânără a încercat să se sinucidă aruncându-se în fața metroului, dar a sărit cu o viteză mai mare decât cea pe care o avea trenul la intrarea în staţie şi a ajuns pe partea cealaltă.

Echipaje ale SMURD, poliției și pompierilor au ajuns la fața locului imediat. Medicii i-au acordat fetei primul ajutor, apoi au transferat-o la spital. Pentru că metroul a trecut pe lângă ea fără să o atingă, tânăra  a suferit doar câteva julituri.

Totuși, medicii au decis ca ea să rămână la spital peste noapte pentru mai multă siguranță. Ea a fost externată miercuri, iar polițiștii nu vor face nicio anchetă pentru că totul s-a terminat cu bine.

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)