Olt: Bărbat, găsit înjunghiat pe stradă. Autorul crimei este căutat de polițiști

Olt: Bărbat, găsit înjunghiat pe stradă. Autorul crimei este căutat de polițiști

Un bărbat în vârstă de 46 de ani din județul Olt a fost găsit mort, sâmbătă dimineață, pe stradă.

Bărbatul, din comuna Strejeşti, a fost înjunghiat, iar autoprul crimei nu a fost găsit încă de polițiști, informează Mediafax.

„Este vorba despre un omor la Strejeşti, victimă fiind un bărbat în vârstă de 46 de ani, din localitate. Este procurorul la faţa locului, care conduce ancheta.

Deocamdată, autorul este necunoscut. Crima s-a produs prin folosirea unui obiect ascuţit-înţepator”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Tags:
Ultima oră
20:15 - Cristian Boureanu, implicat într-un accident în centrul Bucureștiului (FOTO)
20:03 - City Insurance a rămas fără autorizație de funcționare. Poziția oficială a ASF
19:58 - Ionel Dancă: Ludovic Orban câștigă! În pofida presiunilor și împotriva tuturor forțelor văzute și nevăzute, moțiunea sa a obținut votul de susținere a 20 de filiale PNL
19:42 - Cristian Bușoi: Alegațiile precum că Ursula von der Leyen și-ar fi amânat vizita în București după congresul PNL sunt pure fabulații. Agenda sa e foarte încărcată și nu e făcută peste noapte
19:29 - Mirel Rădoi a anunțat stranierii pentru meciurile cu Germania și Armenia
19:22 - Asztalos Csaba (CNCD): Certificatul verde COVID în sine nu are elemente de discriminare, dar e important ca aceste restricții, în intepretarea mea, să fie adoptate prin lege, nu prin acte administrative (VIDEO)
18:59 - Activiștii de mediu, bătuți și umiliți de mafia lemnului. Infractorii i-au dezbrăcat la pielea goală (VIDEO)
18:58 - Mihai Dragolea, jurnalistul bătut când documenta mafia pădurilor: S-au năpustit asupra noastră cu topoare și bâte. Să ataci așa în 2021 înseamnă că ai foarte mult furt de acoperit în spate și ai de pierdut sume enorme (VIDEO)
18:05 - Probleme la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Anunțul Nuclearelectrica
18:03 - Guvernul a aprobat lista restricțiilor pentru persoanele nevaccinate anti-COVID-19 / Certificatul verde, obligatoriu la spectacole, cinema, nunți, botezuri dacă incidența sare de 3 la mie