Oprescu le recomandă bucureștenilor nemulțumiți de zăpada din oraș ”să se plângă mai puțin”

Oprescu le recomandă bucureștenilor nemulțumiți de zăpada din oraș ”să se plângă mai puțin”

Declaraţii incredibile ale primarului USL Sorin Oprescu. Potrivit acestuia, locuitorii capitalei trebuie să se plângă mai puţin, iar şoferii care îşi lasă maşinile în stradă sunt nişte „trişti”.

Reacţia edilului a apărut după ce jurnaliştii l-au anunţat că oamenii sunt nemulţumiţi de faptul că zăpada nu a fost curăţată încă de pe străzile secundare. În tot acest timp, autorităţile roagă şoferii să evite deplasările cu maşinile personale şi să folosească mijloacele de transport în comun.

Bucureştenii se expun la un adevarat pericol. Cum trotuarele sunt pline de zăpadă, sunt nevoiţi să meargă pe stradă, pe lângă maşini.

Sunt puțini cei care se încumetă să meargă pe trotuar, printre munţii de zăpadă.

Ţurţurii ce sunt gata să se desprindă de pe clădiri sunt un alt pericol pentru trecatori.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, le recomandă bucureștenilor însă să nu se mai plângă.

”Bucureştenii să se plângă mai puţin pentru că trotoarele, de o parte şi de alta a străzilor, atât principale, cât şi laterale sunt curăţate”, a spus acesta.

În ceea ce-i privește pe șoferi, Oprescu a declarat că nu le mulțumește ”ălora care, în continuare, îşi lasă maşina ca nişte trişti pe stradă”.

Aşa că primarul USL, Sorin Oprescu s-a arătat foarte mulţumit de treaba făcută.

”Da, sunt mulţumit. Experienţa celor cinci ani de zile ne face să spunem, fără falsă modestie, că putem să stăpânim situaţii de genul asta. Şi chestia asta mă umple de mulţumire”,  mai spus edilul.

Oprescu pune la punct bucureștenii nemulțumiți de zăpadă

Urmăriți B1TV.ro și pe