Anunț pentru bucureșteni. Oamenii care au plătit taxa Oxigen pot depune cereri pentru rambursarea sumei

Anunț pentru bucureșteni. Oamenii care au plătit taxa Oxigen pot depune cereri pentru rambursarea sumei

Bucureșteniicare au achitatsuma de acces și circulație pentru Vignieta Oxigen își pot cere banii înapoi. Deluni,14 septembrie 2020, aceștia pot depunecererile pentru restituirea sumei.

”Restituirea taxei se va face către cetățenii care au cumpărat Vignieta Oxigen, indiferent de tipul de vignieta achiziționată, fiind exceptată perioada în care documentul de instituire a taxei a fost în vigoare (HCGMB 539/2019), respectiv 1 ianuarie – 22 martie 2020. Termenul de restituire este 30 de zile lucrătoare de la data depunerii solicitării”, conformunui comunicat al Administrației Străzilor din cadrulPrimăriei Capitalei.

Cum li se vor restitui sumele de bani

Sumelevor fi restituiteîn baza unei cereri,care va putea fi depusă astfel: electronic la adresa de e-mail: [email protected], cu precizare în subiectul mesajului: “Cerere de restituire vignieta Oxigen”; fizic, la sediul Administrației Străzilor București din strada Domnița Ancuţa, nr. 1; prin poştă, cu scrisoare recomandată de primire.

Ultima oră
20:04 - Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă a decis amplasarea unei unităţi mobile ATI la ”Marius Nasta”
19:57 - Mai mulți europarlamentari suspectează Rusia că manipulează prețurile la energie. Eugen Tomac: Am cerut Comisiei Europene să declanșeze o anchetă într-un termen cât mai scurt (VIDEO)
19:46 - Explozie de proporții la parterul unui bloc din centrul orașului Satu Mare. Cel puțin o persoană a fost grav rănită (VIDEO)
19:33 - Marcel Ciolacu, despre decizia lui Liviu Dragnea de a-și face partid: „O să am maturitatea de a pleca când o să fiu o frână în viitorul PSD”
19:30 - PSD va depune un proiect de lege pentru sprijinirea IMM-urilor. Ciolacu: Sunt măsuri concrete de sprijin în fața acestui val de scumpiri
19:26 - Radu Mocanu, unul dintre jurnaliștii bătuți într-o pădure din Suceava: Suntem nemulțumiți de felul în care a fost încadrat incidentul. Am fost jefuiți, iar la Boșutar cred că se poate vorbi și de tortură (VIDEO)
19:11 - Ministerul Culturii: Cinematografele, instituţiile de spectacole şi/sau concerte – deschise cu până la 50% din capacitatea maximă
19:02 - Peste 3.000 de elevi și profesori au fost testați pozitiv pentru COVID-19, după 10 zile de la începutul anului școlar
19:01 - Ludovic Orban, după declarațiile informale ale lui Klaus Iohannis: Pare ceva făcut de echipa Cîțu. Eu nu pot să cred că Președintele României poate să se pronunțe în favoarea unuia sau altuia dintre candidați
18:46 - Accident pe A1. O mașină a luat foc, după ce s-a ciocnit cu un autocar în care se aflau 30 de persoane