Bihor: Un pădurar de 29 de ani a fost arestat, după ce a omorât în bătaie un bătrân

Bihor: Un pădurar de 29 de ani a fost arestat, după ce a omorât în bătaie un bătrân

Un pădurar de 29 de ani din Bihor a fost arestat fiind acuzat că a ucis în bătaie un alt bărbat în vâstă de 69 de ani. Cadavrul acestuia a fost găsit marţea trecută într-o pădure de la marginea localităţii Budureasa, situată la poalele Munţilor Bihorului, informeză Adevărul.

Bărbatul de 69 de ani plecase să culeagă ciuperci, dar nu s-a mai întors acasă şi soţia lui, îngrijorată fiind, l-a dat dispărut. La scurt timp, a fost găsit de poliţişti zăcând fără suflare , într-o zonă împădurită din apropierea comunei, denumită „Valea Hijului”.

În urma cercetărilor, legiştii au descoperit că pe trupul bărbatului erau numeroase urme de lovituri brutale şi fracturi. Potrivit acestora, bărbatul a murit în urma unui şoc traumatic, după ce coastele fracturate i-au perforat plămânul.

„Suspectul i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele în zona toracico-abdominală, în zona membrelor inferioare şi prin compresie toraco-abdominală, provocându-i victimei multiple fracturi costale şi de stern ce au cauzat un traumatism toracic cu hemopneumotorace, ce a dus la instalarea şocului traumatic, instalându-se decesul victimei”, a explicat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor,Maria Cotrău.

Tags:
Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)