Palada îl reclamă pe Goțiu după ce l-a bătut: Ce acuzații îi aduce senatorului (FOTO, VIDEO)

Palada îl reclamă pe Goțiu după ce l-a bătut: Ce acuzații îi aduce senatorului (FOTO, VIDEO)

Răsturnare de situație în cazul bătăii din platoul B1 TV dintre fostul sociologul Mirel Palada și senatorul USR Mihai Goțiu.

Mirel Palada a trimis o scrisoare către președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, prin care îl acuză pe Goțiu că în cadrul emisiunii a făcut afirmații ”jignitoare la adresa” sa, afirmații care îi prejudiciază ”dreptul la imagine și reputație”.

Palada îl reclamă pe Goțiu după ce l-a bătut: Ce acuzații îi aduce senatorului

#DIRECT_ONE_v2lnm8#

Astfel, Mirel Palada cere Biroului Permanent al Senatului să decidă dacă Mihai Goțiu acționa în ”exercitarea atribuțiilor de serviciu”, în cadrul emisiunii de pe B1 TV.

Într-o intervenție telefonică în cadrul Știrilor B1 TV, Mihai Goțiu a catalogat acțiunea lui Mirel Palada drept o nouă încercare de a scăpa mai ieftin în justiție.

”E vorba de o sesizare pe care domnul Palada a depus-o la Biroul Permanent al Senatului în care mă acuză de diferite lucruri pe care nu le-am spus în emisiune, dar așteaptă un răspuns din partea Comisiei juridice a Senatului pentru că acolo a fost direcționtă această sesizare, un punct de vedere pentru a scăpa mai ieftin în justiție. De fapt, este o nouă încercare a domnului Palada de a muta dezbaterea reală de acolo de unde îi este locul, din justiție, din tribunal, în diferite alte locuri. Vrea o decizie politică, o decizie majoritară care să spună că eu, în cadrul emisiunii, am venit fără a avea legătură cu atribuțiile și cu activitatea mea de parlamentar”, a declarat Mihai Goțiu.

Tags: