DOI ANI de la MOARTEA REGELUI MIHAI! UNDE va avea loc PARASTASUL și CINE are voie să participe?

Au trecut doi ani de la trecerea în neființă a Regelui Mihai I al României.

ȘOC TOTAL LA KANAL D! LACRIMI AMARE PENTRU ANDREEA MANTEA! AU DESFIGURAT-O! FANII NU AU MAI RECUNOSCUT-O (GALERIE FOTO)

Sâmbătă, la Curtea de Argeş, începând cu ora 12.00, va avea loc parastasul acestuia, la care vor participa Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei şi Alteţa Sa Regală Principele Radu, alături de Alteţa Sa Regală Principesa Sofia, scrie news.ro.

Potrivit unui comunicat al Casei regale, serviciul religios va avea loc la mormântul Regelui Mihai I, în pridvorul Noii Catedrale Arhiepiscopale şi Regale.

SCANDAL TOTAL! CRISTIAN POMOHACI A FĂCUT-O PE ASCUNS CU CELEBRA CÂNTĂREAȚĂ DE MUZICĂ POPULARĂ! ASTA DA BOMBĂ (GALERIE FOTO)

Deși rugăciunea de la mormânt se va desfăşura privat, doar în prezenţa familiei regale, accesul publicului va fi permis în faţa Noii Catedrale de la Curtea de Argeş, dar și în Pridvor, după ceremonie, unde cei ce doresc vor putea depune flori la mormânt.

Regele Mihai s-a stins din viaţă pe 5 decembrie 2017, la ora 13.00, ora României, la reşedinţa sa privată din Elveţia. Suveranul a fost înmormântat pe 16 decembrie.

VIOREL LIS, GĂSIT FĂRĂ SUFLARE! OANA LIS E LA PĂMÂNT! DE DATA ASTA NU A MAI AVUT NICIO ȘANSĂ …

Tags:
Ultima oră
07:23 - Ministrul Tanczos Barna (UDMR) recomandă lemnele pentru încălzirea românilor pe timpul iernii: „Nu e nicio rușine”
00:12 - Marius Budăi, despre problema pensiilor speciale: Nu fac eu propuneri şi pentru sistemul de apărare şi ordine publică deoarece ar însemna să mă ocup de tot Guvernul
00:05 - Președintele Croației a semănat confuzie cu amenințarea că va retrage trupele din NATO, pe fondul crizei dintre Rusia și Ucraina. Ce a declarat Zoran Milanovic
23:58 - De ce a părăsit Andreea Tonciu Survivor România 2022. A avut nevoie de intervenția medicului, cu puțin timp înainte de eliminare
23:50 - DSP-urile sunt în colaps. Pacienții se vindecă de Covid până să le răspundă cineva solicitărilor
23:43 - Boris Johnson: Dacă Rusia va invada Ucraina, fiii multor rusoaice nu se vor mai întoarce acasă. Rezistența ucraineană va fi feroce, iar Marea Britanie va mări numărul militarilor din cadrul NATO (VIDEO)
23:27 - Adela Popescu, glume pe seama vârstei lui Răzvan Fodor: Îmi dau seama că nu e chiar așa de rău. Cum a reacționat actorul
23:24 - Administrația Biden a retras oficial ordinul privind vaccinarea obligatorie în marile companii. Actul normativ fusese blocat de Curtea Supremă a SUA
23:06 - Un grup comercial american taie din avântul sancțiunilor anunțate de Biden. “SUA ar trebui să ia în considerare noi prevederi legale”
23:02 - Florin Piersic a plecat din România, la 86 de ani. Motivul pentru care a părăsit țara și cine îl însoțește