Parastas în memoria Regelui Mihai: Slujbă regală, la Curtea de Argeș, la șase luni de la moartea fostului suveran (VIDEO)

Parastas în memoria Regelui Mihai: Slujbă regală, la Curtea de Argeș, la șase luni de la moartea fostului suveran (VIDEO)

UPDATE: La parastas au participat şi Nicholas Medforth-Mills, nepotul Regelui, şi soţia sa, Alina.

Slujba a ţinut mai bine de o oră, iar imediat după aceasta membrii familiei s-au retras în linişte, departe de ochii presei. Singurul care a ieşit pe uşa din faţă a fost Nicolae, dar nici fostul principe nu a dorit să facă vreo declaraţie.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Șase luni fără Regele Mihai. Custodele Coroanei, Principesa Margareta, Principele Radu și Principesa Maria participă sâmbătă la parastasul în memoria Regelui Mihai I al României.

Slujba impresionantă are loc în Noua Catedrală Arhiepiscopală şi Regală de la Curtea de Argeş și va fi oficiată de Preasfinţia Sa Arhiepiscopul Calinic al Argeşului şi Muscelului, potrivit unei informări a Biroului de presă al Casei Majestăţii Sale.

Regele Mihai a murit pe 5 decembrie 2017, la reşedinţa sa din Elveţia, la vârsta de 96 de ani.

Fostul suveran a fost înmormântat pe 16 decembrie la Curtea de Argeş.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
00:12 - Marius Budăi, despre problema pensiilor speciale: Nu fac eu propuneri şi pentru sistemul de apărare şi ordine publică deoarece ar însemna să mă ocup de tot Guvernul
00:05 - Președintele Croației a semănat confuzie cu amenințarea că va retrage trupele din NATO, pe fondul crizei dintre Rusia și Ucraina. Ce a declarat Zoran Milanovic
23:58 - De ce a părăsit Andreea Tonciu Survivor România 2022. A avut nevoie de intervenția medicului, cu puțin timp înainte de eliminare
23:50 - DSP-urile sunt în colaps. Pacienții se vindecă de Covid până să le răspundă cineva solicitărilor
23:43 - Boris Johnson: Dacă Rusia va invada Ucraina, fiii multor rusoaice nu se vor mai întoarce acasă. Rezistența ucraineană va fi feroce, iar Marea Britanie va mări numărul militarilor din cadrul NATO (VIDEO)
23:27 - Adela Popescu, glume pe seama vârstei lui Răzvan Fodor: Îmi dau seama că nu e chiar așa de rău. Cum a reacționat actorul
23:24 - Administrația Biden a retras oficial ordinul privind vaccinarea obligatorie în marile companii. Actul normativ fusese blocat de Curtea Supremă a SUA
23:06 - Un grup comercial american taie din avântul sancțiunilor anunțate de Biden. “SUA ar trebui să ia în considerare noi prevederi legale”
23:02 - Florin Piersic a plecat din România, la 86 de ani. Motivul pentru care a părăsit țara și cine îl însoțește  
22:52 - Cristian Diaconescu: NATO și SUA au spus foarte clar că la o eventuală invazie a Rusiei în Ucraina răspunsul nu va fi unul militar / Reacția Alianței de sprijin în caz de criză diferă între Marea Baltică și Marea Neagră (VIDEO)