Patronul Hexi Pharma a murit într-un accident de circulație, produs în județul Ilfov: Dan Condrea, identificat de soție după haine (VIDEO)

Patronul Hexi Pharma a murit într-un accident de circulație, produs în județul Ilfov: Dan Condrea, identificat de soție după haine (VIDEO)

Patronul companiei Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit într-un accident de circulație care s-a produs duminică seară în județul Ilfov, între localitățile Buftea și Corbeanca, informează B1 TV.

Potrivit primelor informații, victima este desfigurată, dar actele găsite asupra acesteia îi aparțin lui Dan Condrea. Soția patronului Hexi Pharma a confirmat identitatea acestuia. Ea l-a recunoscut pe Dan Condrea după hainele pe care le purta în momentul accidentului. Mașina, la volanul căreia se afla Dan Condrea și care aparține Hexi Pharma, avea o viteză foarte mare și a intrat într-un copac, impactul fiind devastator.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz. În acest emoment sunt luate în calcul trei piste: cea a unui accident, cea a unui accident provocat de altcineva, precum și cea a sinuciderii. Deocamdată este vorba doar despre supoziții.

Patronul Hexi Pharma a murit într-un accident de circulație, produs în județul Ilfov

#DIRECT_ONE_2ywxbx#

La ora transmiterii acestei știri, la fața locului se află polițiștii care fac cercetări. Trebuie să se facă cercetări și o expertiză a mașinii la volanul căreia se afla Dan Condrea. Zona a fost încercuită, iar epava autoturismului a fost ridicată deja de la fața locului.

De asemenea, potrivit primelor informații, la locul accidentului nu se văd urme de frânare pe asfalt.

Într-o intervenție telefonică pentru B1 TV, Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, a declarat că bărbatul aflat la volanul mașinii a murit pe loc.

”Noi putem să spunem că e vorba despre un bărbat de aproximativ 40 de ani, decedat în momentul impactului. Leziunile erau extrem de grave, nu s-a mai putut face nimic. Era decedat din momentul impactului. Au ajuns acolo două echipaje. Bărbatul era singurul ocupant al autoturismului, asta au văzut cei de la Ambulanță”, a declarat Alis Grasu.

Dan Condrea a intrat recent în atenția publică după dezvăluirile privind dezinfectanții diluați folosiți în spitale.

Dan Condrea, identificat de soție după haine

#DIRECT_ONE_dzvuk6#

Urmăriți B1TV.ro și pe