Patru tineri, reținuți în Vama Veche pentru trafic de droguri de mare risc. Instanța a dispus arestarea preventivă a trei dintre ei

Patru tineri, reținuți în Vama Veche pentru trafic de droguri de mare risc. Instanța a dispus arestarea preventivă a trei dintre ei

Patru tineri au fost reținuț weekendul acesta, în stațiunea Vama Veche, pentru trafic de droguri de risc și mare risc. În acest caz a fost deschis un dosar penal. Instanța a dispus deja arestarea preventivă în cazul a trei dintre ei.

Tineri arestați pentru trafic de droguri de risc și mare risc

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și pentru deținere de droguri de risc și de mare risc în scop de consum propriu, transmite IPJ Constanța.

Asupra celor patru tineri au fost găsite: 80 de grame de cannabis, 7 timbre LSD, 16 comprimate de ecstasy, 25 de comprimate 2-CB, 1 gram de ketamină, 23 de grame de amfetamină, 14 grame de MDMA, 2 țigarete confecționate artizinal, o seringă, o pipă din sticlă, un cântar electronic, 3 grindere, 300 de lei și 4 telefoane mobile.

Luni, instanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile în cazul a trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani. Ei se află acum în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Ultima oră
13:23 - Doar 24 paturi ATI libere pentru pacienți COVID, în toată țara. În spitalele din București nu mai există niciun loc
13:14 - 5.655 de cazuri noi de coronavirus, dintre care aproape 2.600 doar în București. Încă 109 decese asociate SARS-CoV-2, printre care și o femeie nevaccinată, de 28 de ani. La ATI sunt internați 272 de pacienți cu COVID-19
13:05 - Ludovic Orban: Președintele României a încălcat Constituția / Comsia de control al SRI ar trebui să cerceteze subiectul / Cîțu nu înțelege ce partitură a jucat și că a fost un pion pe tabla de șah, nicidecum regina (VIDEO)
13:05 - Florin Cîțu: Astăzi semnăm PNRR, este un moment istoric. Primii bani vor veni la începutul lui decembrie
12:56 - Florin Cîțu, despre situația pandemiei de COVID-19: Ținta pentru Ministerul Sănătății este de 2.000 de paturi la ATI (VIDEO)
12:40 - DSP: În București, incidența cazurilor de COVID-19 a ajuns la 4,95 la mia de locuitori. Au fost raportate 2.600 de cazuri în ultimele 24 de ore
12:39 - Ludovic Orban reclamă o „lovitură de partid”: Florin Cîțu nu înțelege că fie nu va mai fi prim-ministru, fie va rămâne numai din mila PSD. A devenit persona non grata pentru un număr uriaș de cetățeni (VIDEO)
12:33 - IGPR: Polițiștii au peste 3.100 de dispozitive pentru verificarea certificatelor COVID. Alte 8.000 urmează să sosească
12:29 - Florin Cîțu: Dacă cei de la CCR ne dau dreptate, atunci președinții celor două Camere trebuie să plece acasă (VIDEO)
12:22 - Ludovic Orban: Dacă astăzi mi-aș fi depus demisia la Camera Deputaților, cel mai probabil funcția ar fi ajuns la PSD. Nu vreau să fac niciun cadou PSD / Demisia mea nu e la dispoziția premierului pe perioadă nelimitată (VIDEO)