Pedeapsă majorată pentru polițistul-pedofil Eugen Stan. Cât timp va sta în închisoare

Pedeapsă majorată pentru polițistul-pedofil Eugen Stan. Cât timp va sta în închisoare

Cazul lui Eugen Stan a provocat revoltă în societatea românească. Fostul angajat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a fost acuzat de pedofilie, iar acțiunea procurorilor s-a dovedit a fi perfect justificată. În cele din urmă, s-a demonstrat faptul că polițistul este pedofil și astfel, a fost condamnat la închisoare.

Ani grei va sta în spatele gratiilor Eugen Stan, pedofilul care agresa sexual copiii în liftul blocului. Magistrații de la Curtea de Apel București l-au condamnat pe Stan la 20 de ani de închisoare cu executare. Judecătorii au majorat pedeapsa cu un an față de instanța inferioară.

18 persoane abuzate de Eugen Stan, polițistul-pedofil

Când a fost trimis în judecată, procurorii Parchetului General au transmis în 2018 faptul că Eugen Stan ar fi agresat sexual 18 persoane cu vârste cuprinse între 5 și 38 de ani. Anchetatorii au studiat mai multe fapte cu autor necunoscut, din 2009 până la acel moment.

„În perioada 2 noiembrie 2009 – 5 ianuarie 2018, inculpatul Eugen Stan a agresat sexual 18 persoane, cu vârste între 5 şi 38 de ani, în diferite locuri de pe raza municipiului Bucureşti. Modul de operare al inculpatului viza, în general, urmărirea victimelor în drumul lor spre blocurile în care locuiau, infracţiunile fiind săvârşite, sub constrângerea exercitată de inculpat, în scara imobilelor sau în liftul acestora”, au transmis procurorii.

Ancheta a început după ce familia celor doi copii abuzați, în vârstă de 5 și 9 ani din Sectorul 6 au depus o plângere la Poliție. La momentul în care au apărut în spațiul public primele informații cu privire la acest caz, au existat suspiciuni la nivelul MAI, cu privire la faptul că faptele lui Stan ar fi fost acoperite. Fostul inspector general Bogdan Despescu a fost demis.

Ultima oră
16:14 - Ministrul Muncii, Marius Budăi, anunță reintroducerea șomajului tehnic pentru angajații afectați de pandemie
16:03 - Iulian Fota: Știm concentrarea de trupe și capabilitățile rusești, dar asta nu înseamnă că Rusia o să și invadeze Ucraina. Cred că deja se produce o detensionare ușoară / Nu există nicio fractură în relația SUA – UE
15:51 - Novak Djokovic, prima apariție publică după scandalul din Australia și revenirea în Serbia. Tot fără mască
15:29 - ANPC: 94 de controale la furnizori de energie și gaze. Au fost date amenzi de 645.000 lei. Facturile eronate vor fi recalculate
15:08 - Alecsandru Dunaev, detalii despre scenele pasionale alături de Mara Oprea, în serialul Adela de la Antena 1: Există o chimie între noi
15:07 - Virgil Popescu: Furnizorii au obligația să recalculeze facturile emise eronat fără penalități în termen de 15 zile, timp în care se suspendă inclusiv o eventuală plată. Debranșările, interzise pe perioada OUG (VIDEO)
15:03 - Florin Cîţu: Pentru mine, certificatul verde COVID e o prioritate / Trebuie să discutăm în coaliţie măsurile şi apoi să ieşim cu ele public
14:48 - Marcel Ciolacu: Este tardivă o lege a certificatului verde în acest moment
14:37 - Scandal de proporții la „Survivor România”. Doi Faimoși și-au aruncat cuvinte grele: „Ești nebun, ești pervers!” (GALERIE FOTO)
14:28 - Dan Dungaciu, despre mișcările Rusiei: Sună mai degrabă ca mesaje prin care să convingă cealaltă parte că e o amenințare reală, dar nu sunt convins că sunt mesaje că invazia ar fi iminentă (VIDEO)