Percheziție domiciliară în București. Un membru al Clanului Cămătarilor este acuzat de șantaj

Percheziție domiciliară în București. Un membru al Clanului Cămătarilor este acuzat de șantaj

Polițiștii descind, joi dimineață, la o adresă dinBucurești, aparținândgrupării Cămătarilor. Cercetările au locîntr-un dosar de şantaj, influenţarea declaraţiilor, tulburarea ordinii şi liniştii publice.

”La această oră poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti Serviciul Grupuri Infracţionale Violențe şi Serviciul de Acţiuni Speciale pun în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, iar mai multe persoane din Bucureşti şi Ilfov vor fi conduse la audieri la sediul Poliţiei Capitalei”,anunţă DGPMB, potrivit news.ro.

Autoritățile spun că persoană vizată a intrat abuziv într-o locuință din sector 2, pe 1 septembrie 2020, unde a provocat scandal public, a ameninţat cu cuţitul o persoană şi a agresat o altă care a încercat să se interpună. Ulterior, a ameninţat persoană agresată cu alte acte de violenţa, în sensul că îl va tăia cu cuţitul şi familia va avea de suferit dacă va depune plângere şi va da declaraţii la poliţie. În luna octombrie, aceeaşi persoană a ameninţat o altă cu acte de violenţă, solicitându-i 100 euro.

În urmă acțiunii,mai multe persoane din București și Ilfov vor fi conduse la audieri la sediul Poliției Capitalei.