Percheziții DIICOT în județul Constanţa. Câte kilograme de canabis au fost confiscate

Percheziții DIICOT în județul Constanţa. Câte kilograme de canabis au fost confiscate
Percheziții DIICOT în județul Constanţa. Câte kilograme de canabis au fost confiscate. Foto: Pixabay.

În județul Constanța a fost descoperită vineri o cultură de cannabis. Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța au efectuat trei percheziții domiciliare.

Cultură de canabis, descoperită în judeţul Constanţa

„În urma acestor activităţi, au fost descoperite şi ridicate, în vederea indisponibilizării, aproximativ cinci kilograme de cannabis, o cultură indoor de plante de cannabis, prevăzută cu instalaţiile aferente de încălzire, iluminare şi aerisire, fertilizatori, precum şi alte bunuri cu valoare probatorie”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

Au fost reținute, pentru 24 de ore, trei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc. Cei în cauză urmează să fie prezentați Tribunalului Constanța, cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii precizează că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
11:20 - Mii de romi la concertul de muzică lăutărească organizat de Partida Romilor Pro-Europa în Capitală. Nicolae Păun: A fost parte a campaniei „Declară-ți Etnia! Asumă-ți identitatea” (FOTO)
11:02 - Rusia își bombardează propriile instalații de pe Insula Șerpilor, după retragere. Explicația unui analist militar britanic
10:55 - Ce a pățit Anca Pandrea că a ajuns de urgență la spital? Cu ce se confruntă actrița în această perioadă
10:53 - Gluma zilei spusă de Ramona Olaru la Neatza cu Răzvan și Dani: ”După weekend-ul ăsta cald trebuie să mă cumințesc…”
10:44 - Accident grav în județul Mureș: 6 victime după ce un microbuz a intrat frontal într-un cap de pod (VIDEO)
10:39 - Ciucă, bilanț la 7 luni de guvernare: „Am stabilizat criza energetică. Am avut cea mai mare creștere economică în UE, în primul trimestru din 2022” / „Integritatea și transparența”, criterii în evaluarea miniștrilor
10:22 - Danemarca: Atacatorul de 22 ani ani, care a omorât trei oameni într-un centru comercial, a spus victimelor că arma e falsă
10:20 - Fermierii din China își plătesc casele cu pepeni, usturoi și piersici
10:05 - Războiul Rusiei înseamnă pierderi de vieți și costuri uriașe pentru Ucraina. Pagubele se ridică deja la o sumă uriașă / Începe conferința pentru reconstrucția țării
10:02 - Cum se menține Monica Davidescu în formă la 49 de ani. „Am vrut să merg la estetician, dar mi-a fost prea frică”