Peste 3.000 de consumatori din 11 localități din Argeș, Vâlcea și Mehedinți au rămas fără energie electrică

Peste 3.000 de consumatori din 11 localități din Argeș, Vâlcea și Mehedinți au rămas fără energie electrică
Foto: agerpres.ro

Peste 3.000 de consumatori din 11 localităţi din judeţele Argeş, Vâlcea şi Mehedinţi au rămas fără energie electrică, în urma furtunilor care au avut loc duminică după-amiază, relatează Mediafax.

Datel anunțate de secretarul de stat în Ministerul Economiei, Maricel Popa, la Comandamentul pentru situaţii de urgenţă, arată că fenomenele meteorologice au afectat în totalitate trei linii de medie tensiune, cu 117 posturi de transformare, din judeţele Argeş, Vâlcea şi Mehedinţi.

În total au rămas fără energie electrică 3.489 de consumatori din localităţile Rucăr (judeţul Argeş), Slasoma, Padina, Vlădaia (Mehedinţi), Brezoi, Câineni, Racoviţa, Băişoara, Titeşti, Perişani, Slătioara şi Mateeşti (Vâlcea).

Maricel Popa a dat asigurări că, până luni dmineaţă, localităţile afectate vor fi realimentate cu energie electrică, în prezent 15 echipe fiind pe teren pentru remedierea defecţiunilor.

Până la încheierea comandamentului, din cele 12 localităţi afectate, reprezentaţii companiei de electricitate reuşiseră realimentarea cu energie a localităţii Rucăr.

Ultima oră