Peste 50 de TIR-uri sunt blocate în Vama Alibița, pe sensul de intrare în țară

Peste 50 de TIR-uri  sunt blocate în Vama Alibița, pe sensul de intrare în țară

Mai mult de 50 de TIR-uri așteaptă, duminică, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, pe sensul de intrare în ţară, după ce autorităţile vamale nu au deszăpezit poarta de intrare în ţară dinspre Republica Moldova.

Din câte am înţeles şi noi, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa ar fi vorba de o neînţelegere între autorităţi care şi cum să deszăpezească. Pe lângă drumul înzăpezit, există şi un autotren care a derapat şi a ajuns de-a latul drumului chiar înainte de porţile de control, depunându-se eforturi pentru a fi tractat„, a declarat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Vaslui, Maria Costea, citat de Mediafax.

CNADNR  a trimis un utilaj de deszăpezire în vama vasluiană, după ce şoferii de TIR-uri stau şi aşteaptă să intre în România încă din cursul zilei de sâmbătă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:29 - Dorin Cioabă, regele romilor, acuză Universitatea din Sibiu de discriminare: „Locurile sunt aranjate / Rușine pentru învățământul sibian”
20:21 - Forțele ucrainene au recuperat două orașe din Herson și „avansează cu încredere spre Marea Neagră”. Harta prezentată de Rusia confirmă pierderile sale semnificative din regiune
20:13 - S-a votat! În UE se va folosi un singur tip de încărcător pentru toate telefoanele mobile, tablete, camere digitale sau laptopuri. Probabil că îl ai deja acasă
19:55 - Soțul cântăreței de muzică populară Lena Miclăuș a fost reținut într-un dosar amplu de braconaj
19:52 - Jurnalistul Alin Cristea, despre ancheta DIICOT: Am fost 9 luni coleg de dosar cu un domn arestat tocmai datorită articolului. Șeful de facto al Biroului Teritorial Brăila îmi spunea că am cam greșit când îl criticam pe șeful poliției (VIDEO)
19:28 - Ana-Maria Barnoschi va fi soția unui tânăr de la malul mării. Află cine i-a furat inima
19:24 - Prețul biletelor de tren ar putea să crească din anul 2023. Traian Preoteasa (CFR Călători): Vom analiza la sfârșitul anului pe bugetul viitor
19:23 - Spiritele se încing la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ruxi i-a declarat „război” lui Cristi Mitrea: „Mi-ar plăcea să-l scot din joc”
19:08 - Studiile în România au devenit un lux: tinerii ajung să plătească un salariu doar pentru chirie și hrană
18:56 - Localitatea din România în care poți cumpăra un apartament cu două camere cu doar 6.000 de euro (FOTO)