Petre Daea, către o reprezentată a PNL: Dumneavoastră nu înțelegeți ce înseamnă specia ovină (VIDEO)

Petre Daea, către o reprezentată a PNL: Dumneavoastră nu înțelegeți ce înseamnă specia ovină (VIDEO)
Foto: agrointel.ro

Ministerul Agriculturii a decis amânarea intrării în vigoare a legii risipei alimentare. Aplicarea normelor metodologice a fost amânată până la sfârșitul anului.

Într-o intervenție telefonică pentru B1 TV, ministrul Agriculturii a declarat că a luat această decizie pentru ”a nu face rău sectorului”.

”Pentru a face bine tuturor atât producătorilor, cât și comercianților și mai ales consumatorilor. M-am referit la cele patru articole care, practic, constituie miezul actului normativ. Cum sunt inserate în actul normativ, aceste articole nu pot fi transpuse în practică prin norme metodologice pentru că nu e posibil”, a explicat Daea.

Reprezentanta PNL, Violeta Vijulie, prezentă în platou, l-a criticat pe ministru, acesta atrăgându-i imediat atenția că este specialist domeniu.

Redăm, mai jos, discuția dintre cei doi:

Petre Daea, către o reprezentată a PNL: Dumneavoastră nu înțelegeți ce înseamnă specia ovină

#DIRECT_ONE_3tupsa#

Petre Daea: Nu aș vrea să fiu atacat de propria mea conștiință pentru a face bine țării. Nu vreau să continui polemica pentru că nu mă reprezintă polemica, ci actul de lucru. Suntem în dispozitiv de lucru ca să facem, un act normativ pe măsura interesului legitim pe care îl are pe de o parte, legiuitorul, dar, în același timp, și în primul rând, consumatorul.

Violeta Vijulie: Da, și oaia.

Petre Daea: Dacă intrați în peiorativ cu mine, să știți că dumneavoastră nu înțelegeți ce înseamnă specia ovină. Atenție, că sunt specialist al domeniului.

Violeta Vijulie: Eu sunt specialist în comunicare și știu ce înseamnă un brand de țară.

Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)