Piatra Neamț: Alertă cu bombă din cauza unei genți suspecte

Piatra Neamț: Alertă cu bombă din cauza unei genți suspecte
Foto: iaruldeiași.ro

În municipiul Piatra Neamț, o alertă cu bomba a fost semnalată într-o benzinărie joi dimineață, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, subinspector Elena Bulgărea, informează Agerpres.

„Patrula de ordine publică a descoperit în imediata vecinătate a stației de carburanți o poșetă și o geantă abandonată suspect. Patrula a făcut sesizare, iar la fața locului s-au deplasat specialiștii pirotehniști și din cadrul SRI. Zona a fost închisă traficului rutier și pietonal”, a declarat subinspector Elena Bulgărea.

O echipă de polițiști care patrulau în condiții normale, au găsit o geantă abandonată în condiții suspecte pe o cutie de protecție a gazelor naturale din fața unei benzinării din centrul orașului Piatra Neamț.

Traficul a fost închis pe o rază de 500 de metri, iar pietoni au fost ținuți la o distanță de 100 de metri.

Ulterior s-a aflat că geanta îi aparținea unei persoane fără adăpost care o lăsase acolo până urma să se întoarcă.

„Cea care a abandonat geanta este o persoană fără adăpost din municipiul Piatra Neamț. A pus geanta acolo și a plecat să caute prin gunoaie cu ideea că se va întoarce să o recupereze. Alerta cu bombă a fost ridicată, dar echipele SRI continuă procedurile”, a explicat subinspectorul Elena Bulgărea.

Benzinăria se află în centrul orașului Piatra Neamț, în apropierea unor blocuri de locuit și  unui centru comercial.

 

Ultima oră