Pictura pe numere, o solutie pentru liniștea și calmul tău interior!

Pictura pe numere, o solutie pentru liniștea și calmul tău interior!
pictura pe numere

Pictura pe numere sau uneori numită și pictură numerotată nu este deloc un concept nou. Aceasta a fost inventată de Dan Robbins în anii 1950 și a devenit mai întâi populară în Statele Unite după care s-a răspândit în restul lumii.

În societatea de astăzi, unde totul se mișcă repede și nu ai timp să încetinești, acest tip de pictură îți permite să-ți iei gândurile de la problemele de zi cu zi și să înveți arta de a picta într-un mod distractiv.

Trezește artistul din tine! Pictura pe numere a devenit tot mai populară, ceea ce nu este de mirare! „Arta numerotată” este o modalitate excelentă de a descoperi o pasiune artistică, de a exersa răbdarea și precizia, dar și de a te relaxa după o zi stresantă. Criando îți pune la dispoziție un kit complet de pictură care conține pânza cu zonele delimitate, pensule, vopsele acrilice numerotate și o imagine cu poza finală a picturii.

Principiul este simplu, ai o pânză care are diferite zone numerotate. Sarcina ta este să umpli aceste zone cu culoarea corespunzătoare numărului. Acest tip de pictură permite oricui să creeze opere frumoase cu ușurință. De asemenea, activitatea este accesibilă tuturor vârstelor. Deci, indiferent dacă ai 8 sau 88 de ani, pictura ta va arăta exact la fel.

De ce să încerci pictura pe numere?

Această activitate face parte din categoria hobby-urilor creative. Fiind considerată ca o formă de artă simplistă, ea poate aduce diverse beneficii.

Una dintre tehnicile de pictură se numește pictura treptată. Aceasta poate fi exersată prin identificarea diferitelor zone de pe o pânză, cât și prin identificarea schimbărilor de tonuri și variații de culori. Pânzele numerotate reprezintă cea mai bună metodă de a practica această tehnică.

Pictează după numere pentru a te relaxa

Recomandată pentru efectele sale relaxante, calmante și liniștitoare, pictura pe numere îți permite să iei o pauză de la stresul din viața de zi cu zi. Poți să te eliberezi de efectele nedorite ale zilelor aglomerate și să te scufunzi în imaginația ta artistică.

pictura pe numere

Cum să pictezi după numere?

Pasul 1: Pregătirea

Așază pânza pe o suprafață plană. O poți fixa pe un cadru înainte de a începe să pictezi sau pur și simplu pe o masă.

Pasul 2: Umplerea zonelor

Acum poți începe să pictezi pânza prin potrivirea numerelor de pe cutiile de vopsea cu numerele de pe pânză. Poți să-ți lași creativitatea să se exprime prin crearea de degrade înăuntrul zonelor.

Pasul 3: Admiră

Felicitări! După ce ai terminat pictura, o poți afișa cu mândrie oriunde în locuința ta sau o poți oferi cadou.

Criando oferă de asemenea și pictură pe numere personalizată. Poți alege orice poză sau imagine și să o transformi într-un tablou de pictat. Setul oferit include pânza cu contur al pozei alese de tine, împărțită pe zone cu numere, rama de lemn, pensule și culori acrilice și poza finală a picturii ca referință.

Fiind perfect pentru începători, un tablou personalizat pe numere necesită doar competențe de bază în ale picturii. Poți să înrămezi o amintire pictată chiar de tine! Fie că este vorba despre portretul cuiva drag, animalul tău de companie preferat, fie o amintire din vacanță, pune-ți amprenta asupra imaginii.

Ai opțiuni de design nesfârșite! Pictează fără limite și fără restricții pe cei pe care îi iubești! Pictura pe numere îți oferă libertate infinită în ceea ce privește modelele pe care vrei să le pictezi.

Urmăriți B1TV.ro și pe