Piedone, audiat din nou la DNA în dosarul incendiului de la clubul Colectiv (VIDEO)

Piedone, audiat din nou la DNA în dosarul incendiului de la clubul Colectiv (VIDEO)
Foto: Captură video

UPDATE 11.00: Piedone a părăsit sediul DNA fără a face declarații jurnaliștilor prezenți despre ce acuzații i-au adus procurorii, susținând totuși că jurnaliștii știu mai bine.

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a ajuns vineri dimineață la sediul DNA, informează B1 TV.

Acesta a fost citat de procurori și i se vor prezenta noi acte procedurale în privința incendiului.

Piedone, audiat din nou la DNA în dosarul incendiului de la clubul Colectiv

#DIRECT_ONE_1ir9zr#

Piedone s-a mai prezentat și miercuri la DNA unde i s-a comunicat extinderea cercetărilor, o altă faptă pentru care este acuzat este cea de abuz în serviciu, după ce procurorii au analizat documente ridicate de la Primăria Sectorului 4.

Ultima oră
21:57 - Numirea noului selecționer, pe ultima sută de metri. Două nume se mai află în cursă. FRF ar putea face anunțul cel mare miercuri
21:46 - Administraţia Prezidenţială: Klaus Iohannis își menține poziția privind combaterea plagiatului și consideră corectă decizia lui Nicolae Ciucă de a cere analizarea tezei sale de doctorat de către Comisia de Etică a UNAp
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)