Pitești: Un director francez a fost înjunghiat de soție (VIDEO)

Pitești: Un director francez a fost înjunghiat de soție (VIDEO)
foto: epitesti.ro

Directorul firmei Leoni Wiring Systems Pitești, Luc Nenon, în vârstă de 59 de ani, a fost înjunghiat cu un cuțit în omoplat, suspectul principal fiind chiar soția.

Incidentul s-ar fi produs în locuința celor doi, în cartierul piteștean Craiovei. După incident, managerul ar fi ieșit din casă, prăbușindu-se ulterior în stradă, în zona Prelungirea Craiovei, conform epitesti.ro.

Bărbatul este un cetățean francez, la fel și soția sa. Acesta a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

Pitești: Un director francez a fost înjunghiat de soție în omoplat

#DIRECT_ONE_80i3ct#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:08 - Jens Stoltenberg (NATO): Ucrainenii au fost capabili să ia orașul Liman, iar asta demonstrează că fac progrese și pot să respingă forțele ruse
18:42 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Horoscopul chinezesc în Luna Câinelui sub element Metal Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)
18:02 - George Simion i-ar fi tăiat microfonul Dianei Șoșoacă la protestul din Piața Victoriei. Senatoarea s-a înfuriat: „Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!” (GALERIE FOTO)
17:45 - Un bărbat a murit după ce un bolovan s-a prăbușit pe mașina sa în Defileul Jiului
17:28 - Al cincilea mesaj Ro-Alert pentru locuitorii din Roșia Montană: Evacuarea preventivă, imperativ necesară pentru protejarea vieții dumneavoastră. Există pericolul ca barajul Tăul Mare să cedeze
17:13 - UPDATE: Incendiu în incinta Ocolului Silvic Măneciu. Suprafața afectată, aproximativ 1.000 de metri pătrați. Se acționează și pentru protejarea unui depozit de carburanți
17:00 - VIDEO. Un fost fotbalist din Liga 1 a fost pe teren la dezastrul din Indonezia: „Unii suporteri au încercat să vină după noi la cabine. Din ce știu, au murit 200 de fani și doi polițiști”
16:24 - Doi bărbați au fost împușcați într-un târg din județul Bacău. Scandalul a început de la prețul de la prețul strugurilor, spun polițiștii
15:10 - Primele imagini cu armata ucraineană intrând victorioasă în Lîman. A fost a lui Putin o zi
15:09 - Centrul Bucureștiului este blocat de protestatarii care îi susțin pe George Simion și pe Diana Șoșoacă (GALERIE FOTO)