Poliția caută un hoț care a furat 6.000 de euro dintr-un bancomat din Timișoara

Poliția caută un hoț care a furat 6.000 de euro dintr-un bancomat din Timișoara
Foto: Poliția Română / Facebook

Poliţiştii din Timişoara caută un bărbat acuzat de furt după ce a luat 6.000 de euro lăsaţi într-un bancomat, potrivit Pressalert.

Un bărbat a încercat să depună pe card suma de 6 mii de euro. Tranzacția a fost respinsă de bancomat, iar banii au rămas în fanta aparatului, însă bărbatul a plecat înainte de a-și da seama de cele întâmplate.

Suma care a rămas în interiorul locașului de depunere a numerarului a fost sustrasă apoi de un alt client al băncii, după cum se vede pe imaginile de la camerele de supraveghere.

„În data de 26 octombrie a.c., un cetățean s-a deplasat la sucursala unei bănci din Timișoara pentru a depune în contul personal suma de 6.000 de euro. După ce banii au fost depuși, bancomatul a respins depunerea, suma de bani rămânând în interiorul locașului, cetățeanul în cauză nesesizând cele întâmplate. Astfel, suma care a rămas în interiorul locașului de depunere a numerarului, a fost sustrasă ulterior de o persoană neidentificată”, transmit cei de la IPJ Timiș.

Oricine poate oferi detalii cu privire la acesta este rugat să apeleze Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.